Kom i kontakt med oss

Ann-Charlott Gensler

Ann-Charlott, sångerska och låtskrivare från Tomelilla i Skåne, har sjungit i kör sedan barnsben, varit vokalist i dansband i många år, men även uppträtt som soloartist i olika sammanhang. Hon har medverkat i Svt:s Nygammalt och Café Norrköping och var en flitig gäst i lokalradion. Kassetten Nya vingar kom 1992 men sedan har det mest blivit festspelningar med egna bandet Decibel och demoinspelningar av egna låtar. I media har det sedan varit ganska tyst. Tanken på en fullängdscd har funnits där länge och nu är det alltså dags!

Skivrelease januari 2014 för Ann-Charlott Genslers CD: Titel: Make me smile – Distributör: DFR – Musichelp. Skivan kan nu köpas från bl.a. CDON i NORGESVERIGEDANMARK

Plattan innehåller 12 countryinspirerade låtar. Ansvarig för produktionen är Ann-charlott själv och skivan är inspelad i Emmy studio i Kristianstad under överinseende av Jörgen Andersson.
Att skivan går i countrystil är ingen tillfällighet, den musiken har alltid legat Ann-Charlott Gensler varmt om hjärtat, och hon har uppträtt på countrygalor och liknande. Hon sjunger gärna vilken musikstil som helst bara det passar för rösten och hon tycker om låtarna. Ann-Charlotts dröm är och har alltid varit att få syssla med musik på heltid i någon form.
AC i studio1

Make me smile som Ann-Charlott själv har skrivit har en pigg och lättsam melodi, men innehåller också ett budskap om att man kanske måste uppleva sorger och motgångar för att bli stark, och för att känna verklig glädje.

Två fina duetter finns med, den ena, My time med Lasse Sigfridsson och By my side tillsammans med Nick Borgen. Allt som allt, ett melodiskt och bra album. Fiinns på Ginza och Cdon.

Utförlig info om låtarna finns på www.ann-charlott.se under rubriken Nya skivan.

Kontakt

WebsideFacebookTwitterYoutube kanal

Bokas via www.ann-charlott.se

[facebook][tweet][Google][follow id=»AnnMariamac» size=»large» count=»true» ]

Klikk for å kommentere

Kommenter dette innlegget

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss på Facebook

Country Kalenderen:

august, 2017

Ingen arrangementer

Artist/Band:

  • country4you.com
  • country4you.com
  • country4you.com
  • country4you.com

Populære artikler:

  • country4you.com
Till Toppen
X