Country4you

Brad Paisley til Skandinavia i høst

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Endelig er det bekreftet at Brad Paisley igjen tar turen over til oss nordboere! Paisley skal ha konsert i både Norge, Sverige og Danmark i løpet av sin europaturné i oktober.

Brad Paisley er en anerkjent sanger, låtskriver, gitarist og entertainer. Hans talenter har tjent ham utallige priser, inkludert 3 GRAMMY, 2 American Music Awards, 14 Academy of Country Music Awards og 14 Country Music Association Awards (inkludert Årets Entertainer).

Paisley har selv skrevet eller co-skrevet 21 av sine 24 #1 hits og har i løpet av sin karrière solgt mer enn 20 millioner album.

Paisleys til nå nyeste studiealbum, «LOVE AND WAR» ble utgitt 21. april 2017. Dette ble hans niende album på rad som debuterte som #1 på Billboards Top Country Albums hitliste.

I begynnelsen av november 2018 lanserte Paisley den nye singelen «Bucked Off«. som er forventet å være med på det kommende studioalbumet.

Med seg på europaturneen har Paisley med seg Chris Lane som fikk sitt gjennombrudd i 2016 med låta «Fix». Siden da har Chris Lanes karrière skutt mot stjernene med gull- og platina-sertifiseringer, to topp 10 album og over 850 millioner streams. Den siste hit’en fra North Carolina-sangeren er singelen » I Don’t Know About You «:

BRAD PAISLEY – LIVE IN CONCERT:

4.oktober 2019 – Oslo Spektrum, Oslo (Billetter i salg fra 8.februar her)

5.oktober 2019 – Royal Arena, København (Billetter i salg fra 8.februar her)

6.oktober 2019 – Hovet, Stockholm ( Billetter i salg fra 8.februar her)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy