Country4you
Image default

Dixie Chicks tilbake til Skandinavia (2015)

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dixie Chicks legger ut på en europaturné våren 2016. Både Danmark, Norge og Sverige er på listen over stedene jentene besøker denne gang.

Dixie Chicks består av Martie Maguire, Emily Robison og Natalie Maines. Gruppen ble opprinnelig dannet i Dallas i 1989 som et bluegrassband, av søstrene Maguire og Robison. Senere inkluderte søstrene sangeren Natalie Maines og i tiden etter vokste bandets popularitet betraktelig og de ble verdenskjente med sin fengende musikk. Suksessen startet i 1998 med hitlåter som «There’s Your Trouble» og «Wide Open Spaces».

Alle hitsene fra deres første album gjorde et dypt inntrykk på fans over hele verden og har gjort Dixie Chicks til ett av de største bandene i vår tid. De har solgt mange ganger platina i Nord-Amerika, Europa og Australia. I tillegg er de en av bare en håndfull artister som har solgt til diamant (som betyr salg av over 10 millioner eksemplarer). Dette gjelder både albumet Wide Open Spaces (1998) og Fly (1999). I tillegg har de i årenes løp også sanket tretten Grammy-priser.

Frittalende sanger som «Goodbye, Earl» og «Not Ready To Make Nice» har gjort det helt klart at denne trioen har fulgt sine egne regler. Superhelter, utbrytere, innovatører, helter, skurker og mammaer – i over ett tiår har Dixie Chicks vokst fra å være et band til å bli et fenomen. Med over 30 millioner solgte album er Dixie Chicks et av de største kvinnelige bandene innen countrymusikken.

22.april 2016: Forum, Horsens DK

24.april 2016: Spektrum, Oslo NO

25.april 2016: Stockholm Globe Arenas Hovet, Stockholm SE

27.april 2016: Malmö Arena, Malmö SE

– Billetter i salg fra 28.august 2015: NorgeSverigeDanmark

Dixie Chicks spilte også på våre breddegrader i 2013.

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy