Country4you

Alan Jackson’s nye singel «It’s Just That Way»

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Alan Jackson

Alan Jackson har bygget opp sin multi-platinum sangkarriere over to tiår ved å være enkel og diskret … men med en dybde og en stille følelse som kjennes virkelig når det kommer til sangene han synger. Det er derfor han ble så glad i sin nyeste singel, «It’s Just That Way» første gang han hørte den.

Det er en sang som omfatter mysterier i livet – solen kommer opp hver morgen, stjerner dukker opp hver kveld, mannen i månen kommer ut for å spille hver kveld. Ikke spør ham hvorfor, går igjen i teksten… det er bare slik.

Alan sier tekstene gjenspeiler seg i hans forhold til sin kone på 31 år, Denise, mor til hans tre tenåringsdøtre.

«Det minner meg om Denise og jeg, sier han. «Vi har alltid vært sammen, og noen ganger tenker vi tilbake på der vi startet, og hvordan det hele skjedde. Det var akkurat som vi var ment for hverandre … It’s just that way» sier han. «Jeg skulle være med henne, og vice versa. Så jeg likte sangen.»

«It’s Just That Way» er en av tre låter, av totalt 12 spor, på hans nye album som ikke er skrevet av Alan.

«Den er en av de som jeg skulle ønske jeg hadde skrevet,» innrømmer Alan. «Det er en enkel tekst som sier alt. Første gang jeg hørte låta, falt jeg for den umiddelbart.

Jackson’s nye album, «Freight Train» kommer ut den 30 mars.

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy