Country4you

Ashley McBryde – Cool Little Bars

GRAMMY-vinner Ashley McBryde slipper sitt nye album, «The Devil I Know» 8. september. “Cool Little Bars” er andre singelen ut fra det kommende albumet. På denne låta tar McBryde et tilbakeblikk på røttene sine og gir en hyllest til de små barene hvor McBryde startet karrieren sin med spillejobber.

McBryde setter tydelig pris på disse små barene. I en pressemelding skriver hun:

I en tid der så mange av våre faste etablissementer blir revet ned for å gi plass til langt mindre sjarmerende, sterile og forutsigbare samlingssteder, tenkte jeg at vi burde feire de vi har igjen. Med hjelp av Trick Savage og Lainey Wilson, tror jeg vi har klart det ganske bra. Så, takk for dartskiver, klissete bordplater, toaletter med ødelagte båsluker og bartendere som kan blande en drink. Vi ser dere og vi trenger dere. Gud velsigne kule små barer.

Cool Little Bars” er skrevet av McBryde sammen med Savage og Wilson. Utgivelsen fremhever hva som gjør et sted spesielt, samt ønsket om å se dem overleve og gi et rom for de som ikke passer inn.

There’s still a cigarette machine by the shuffleboard
A coin-drop jukebox full of songs you don’t hear much anymore
Names and dates carved right into the tabletops
An old pickle jar sittin’ on the bar where ya money goes
Same old dudes every afternoon playin’ dominos
Six bucks buys a cold beer and a shot
 
I pray time just forgets to turn places like this into drive-throughs and condos
Lord knows we need those little holes in the wall
For lost souls and old stray dogs
God bless two for ones and broken hearts
And cool little bars

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy