Country4you

Blake Shelton ute med nytt album: Texoma Shore – litt humor, mye romantikk og god gammeldags country

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Blake Shelton er en gammel traver innen countrymusikk og hadde sin første nr. 1 hit «Austin» i 2001 fra hans første album «Blake Shelton». Shelton er stolt medlem av Grand Ole Opry siden 2010 og har turnert med blant annet Rascal Flatts, George Strait og Brad Paisley. Fra hans første 10 utgivelser har det blitt 24 nr 1 hits og hans siste tilskudd Texoma Shore har potensiale for mange flere.

Blake ble for alvor superstjerne og seer-favoritt da han i 2011 ble mentor i The Voice i USA hvor han sammen med Adam Levine fra Maroon 5 har vært med gjennom programmets til nå 13 sesonger. Hans forrige album If I’m Honest er første country album noensinne som har fått People’s Choice Award for beste album.

Texoma Shore, Blake’s 11. album ble sluppet 3. november og har et intimt og personlig preg som tydelig viser hvor han følelsesmessig er i livet om dagen, lykkelig forelsket. Albumet ble spilt inn i hans private studio i sommerhuset ved Texoma lake på grensen mellom Texas og Oklahoma (derav navnet), det merkes på atmosfæren i hele albumet. Det er en intim følelse i vokalen til Blake som går igjen i alle sangene.

Texoma Shore har alt et godt country album bør ha og alt man forventer av en dyktig artist som Blake Shelton. Vokalmessig er han på topp, hans varme baryton og innlevelse går rett til hjertet når det trengs og hans humor og lekenhet vises når det er på sin plass. En historieforteller av rang tar deg med på en reise i hver sang, med en bred Oklahoma-dialekt og særegenhet som gir det lille ekstra.

Blake Shelton har alltid vært flink til å plukke sanger med god tekst og Texoma Shore er ikke noe unntak, her har han virkelig fått hjelp av dyktige låtskrivere, mange han har samarbeidet med tidligere. Produsent er Scott Hendricks, en mangeårig samarbeidspartner.

Der hans forrige album If I’m Honest var en reise gjennom et år som inneholdt en tung skilsmisse og nyfunnet håp, er Texoma Shore fyllt med lykke og forventninger for fremtiden med en liten avstikker i «Got the T-shirt«. De 11 sporene på albumet har en god blanding av det man har blitt vant med fra Blake Shelton tidligere, litt humor, mye romantikk og god countrymusikk til enhver anledning.

Det første sporet «I’ll Name The Dogs» som også er første singel har vært ute en stund. Det er en lett, morsom sang skrevet av de samme som skrev hans hit «Honey Bee» og har den samme lette følelsen «You find the spot and I’ll find the money / You be the pretty and I’ll be the funny / You plant the flowers, I’ll plant the kisses«.

«At The House» er ifølge Shelton en god beskrivelse av hvordan han har det sammen med sin kjære hjemme og hvordan man ikke trenger å gå ut for å hygge seg, en catchy sang som nok kommer til å være en favoritt for mange og i «Beside You Babe» har han funnet kvinnen han vil leve resten av livet med, sangen er fengende og lett.

I «Why Me» spør han seg selv spørsmålet de fleste gjør fra tid til annen, hvorfor meg når du kan få hvem du vil. Den har et utrolig fengende refreng og vil nok garantert være en fremtidig singel «When I see you looking at me / I gotta ask / What did I do to get to be the one you give your heart to«.

Humoren kommer tydelig frem i «Money» som minner om «Boys ‘Round Here» og rett og slett er en morsom sang med litt corny tekst som du enten vil like eller hate.

«Turnin’ Me On» er den eneste sangen med som er skrevet delvis av Shelton. Den ble til en dag han satt på turnébussen og savnet kjæresten og har en sexy litt 80-talls følelse. En kjærlighetssang med spice «Knows how to set me on fire / She’s always holdin’ the match / And when my body’s beside hers / There ain’t no turnin’ back»

«The Wave» er en særdeles godt skrevet romantisk sang Shelton fremfører med innlevelse og følelse som bare han kan. Nok en fremtidig singel. «I was a boat trapped in a bottle / Dyin’ for water / you were the ocean / I was a compass that couldn’t find heaven / I didn’t know how bad I was broken

«Got the T-shirt» er sangen ethvert country album må ha, hvor han sitter igjen med knust hjerte og følelsen av å ha blitt brukt. Innlevelsen er ektefølt de fleste har nok vært her en gang i livet «She did what she came to do / Saw what she came to see / Took a good look around / Made her some memories»

«Hangover Due» er en fengende countrysang om et par som trenger en liten fest og en hyggelig avslutning på kvelden.

«When The Wine Wears Off» er nok en godt skrevet sang om den tidlige fasen i et forhold hvor man er usikker på hva den andre føler men håper hun fortsatt vil være der når solen står opp. «When I wake up in the morning / Will you be in my arms / When the sun starts shinin’ through those blinds / Will you mean what you said in the dark / Or will I have a headache and a broken heart».

«I Lived It» avslutter albumet på en god nostalgisk måte. Den drar deg inn fra første setning og får deg til å savne familie og barndomshjem, en absolutt favoritt og forhåpentligvis en av de sangene som blir plukket ut som singel. «Daddy drove the wheels off a flatbed Ford / Flies found the hole in the old screen door / Granny said the dress that my sister wore to church wasn’t long enough»

Texoma Shore er full av gode fengende sanger fra en av USA største nåværende countryartister, godt produsert og fortjener uten tvil terningkast 6.

Texoma Shore er tilgjengelig for nedlasting på iTunes og streaming på Spotify, Tidal m.m. og bør finne veien under mange juletrær.

Lenker for nedlasting og streaming: https://wmna.sh/bstexomashore

I forbindelse med det nye albumet har Shelton også annonsert turne til neste år hvor han har fått med seg Brett Eldredge, Trace Adkins og nykommer Carly Pearce.

Datoer og mer informasjon om turneen: http://www.blakeshelton.com/tour

TEXOMA SHORE
1.I’ll Name The Dogs (Matt Dragstrem, Ben Hayslip, Josh Thompson)
2.At The House (Jamie Moore, Craig Wiseman)
3.Beside You Babe (Abe Stoklasa, Mark Trussell)
4.Why Me (Ashley Gorley, Dallas Davidson, Ross Copperman)
5.Money (Craig Wiseman, James Bailey, Ryan Ogren)
6.Turnin’ Me On (Blake Shelton, Jessi Alexander, Josh Osborne)
7.The Wave (Josh Osborne, Ross Copperman)
8.Got The T-Shirt (Matt Jenkins, Jessi Alexander, Chase McGill)
9.Hangover Due (Craig Wiseman, Matt Dragstrem)
10. When The Wine Wears Off (Ashley Gorley, Rhett Akins, Ross Copperman)
11. I Lived It (Ashley Gorley, Ben Hayslip, Rhett Akins, Ross Copperman)
Produsert av Scott Hendricks

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy