Country4you

Brad Paisley til Norge!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Brad Paisley

Oppdatering 19.06.2012:
Brad Paisley til Scandinavia i 2012

Oppdatering 02.03.2011:
Brad Paisley til Scandinavia i 2011

Oppdatering; 27.06.2010:

Brad Paisley hadde i går, fredag den 25 Juni, en forrykende konsert på Notodden Musikkfestival. Du kan lese mer om konserten ved å gå hit!

Leter du etter albumet Norwegian Favorites? Du kan lese mer om albumet her.

————————

Den amerikanske countryartisten Brad Paisley blir det store trekkplasteret til Notodden musikkfestival 2010.

Festivalen skal avholdes over to dager siste helga i juni. Mannen bak festivalen, Bjørn Tore Østbye, har i drøye to år gått svanger med å lage en ny festival på Notodden. En festival som er åpen for alle sjangere, derav det nøytrale navnet. Blues er likevel utelukket – Østbye vil ikke tråkke blues-notodden på tærne. Planen er å dra 6000 mennesker på fredag og 4000 på lørdag. Samt få 1000 mennesker til å kjøpe billett på begge dagene. Lørdagen er tenkt å ha et slags «80-tallspreg».

Brad Paisley ble mandag ettermiddag avslørt som fredagens headliner.

– Jeg er klar over at jeg har lagt lista høyt nå, men tanken er at en ny festival må ha en «go!» i starten. Jeg må ha noe som virkelig slår, har Østbye tidligere uttalt til TA.

Han trenger 8000 til 9000 publikummere for å gå i null.

– Jeg gjør dette fordi jeg ønsker å skape noe som også andre har glede av å oppleve, sier pubeieren fra Notodden.

Kilde: ta.no

Litt om Brad Paisley:

Brad Paisley er anerkjent for sitt forrykende gitarspill, og hans live show er fortsatt inne på top 5 listen over de mest populære konserter i USA.

Låter som «Celebrity», «Whiskey Lullaby», «Start A Band», «Play», «American Saturday Night», «We Dance» og «Mud On The Tires» er eksempel på noen av hans låter.

Brad Paisley kom i 2009 ut med albumet «American Saturday Night«. Fra dette albumet er også Paisley’s siste singel «Water» hentet fra. Water er pr. mai 2010 på 14.plass på Billboard’s Country Charts med denne singelen.

Paisley har solgt utrolige 10 millioner album, vunnet 6 Countrymusic awards, 3 Grammy awards i tillegg til over 30 nominasjoner de siste 10 årene. Brad Paisley har de siste to årene også vært programleder for Country Music Awards, sammen med Carrie Underwood.

Konserten blir Paisley’s eneste opptreden i Skandinavia, og en av svært få i Europa. Det legges ut 9000 billetter til Brad Paisley konserten, og billettsalget starter 1. mars

Billetter kan kjøpes hos blant annet Billettservice her

Whiskey Lullaby er en av mine favoritter med Paisley – Se den her:

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy