Country4you

Brad Paisley’s utstyr tatt av flommen

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ødelagt av flommen

Brad Paisley har delt sin historie om hvordan den ødeleggende flommen i Tennessee har rammet han personlig. Paisley hadde nylig en telefonsamtale med president Obama som ønsket å snakke med Paisley om det som nå skjer i Nashville. Paisley har fått ødelagt det meste at sitt utstyr på grunn av skadene etter flommen. Paisley ga nylig ut flere detaljer i et intervju med Entertainment Weekly.

Paisley sier der at de har om lag to tredjedeler av utstyret igjen som ikke er ødelagt. Vi må nå leie det utstyret vi trenger. Konsertene vil gå som planlagt, men vi mistet en masse ting i flommen som skulle være en del av de kommende konsertene. Hele min gitar rigg som jeg bruker på turne, var alle i soundcheck [lagerlokalet]. Vi har ennå ikke kommet oss inn der, men vi er ganske sikre på at de er ødelagte. [MERK: Paisley har siden flommen lagt ut bilder av sitt oversvømte utstyr på sin Twitter-side.]

Alt som du ser Pailsey bruke når han spiller, utenom sin gamle 60’talls gitar[caster] er lagret i det lagerlokalet.

Huset til Paisley har klart seg bra. Han bor oppe i en ås, men det kom allikevel plutselig en elv som gikk forbi huset hans, og det er til vanlig ikke noen elver der han bor.

Ødelagt av flommen

Paisley hadde også nylig bygget seg en stor hagedam (4 mål) som han var midt i byggingen av. Dammen var ikke klar til bruk, og fredag ettermiddag var den tørr som i en ørken, men natt til lørdag var den full – bare halveis ut i stormen som rammet Tennessee så hardt.

Det er mange Country Artister som er rammet av flommen, og det vil bli avholdt flere støttekonserter i den nærmeste tiden. “Nashville Rising: A Benefit Concert For Flood Recovery,” arrangeres blant annet den 22.juni i Nashville på Bridgestone Arena.
Det er det Tim McGraw og Faith Hill som har tatt initiativet for denne støttekonserten, og artister som  Carrie Underwood, Taylor Swift, Brooks & Dunn, Miranda Lambert, Martina McBride, LeAnn Rimes og flere vil delta.

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy