Country4you
Image default
Country Norge Konserter

Brothers Osborne til Oslo i 2020

Fra de vokste opp i Deale, Maryland, har brødrene Osborne både skrevet og spilt musikk for venner og familie.

Da guttene ble eldre tok det ikke lang tid før først John, og ganske raskt etter TJ, flyttet til Nashville. Det var her de formet duoen Brothers Osborne – en duo som mikser country og rock på den fineste måten. I tillegg til å lage noe av den mest identifiserbare musikken fra Nashville de siste årene, har singer-songwriter brødrene mottatt en haug av lovord og bemerkelser. For å nevne noe har de vunnet CMA Awards prisen Vocal Duo of the year hele tre ganger og ACM Awards prisen i samme kategori to ganger. De har også vunnet ”Video of the year” for sin topp 10 Grammy-nominerte platinasingel ”It Ain’t my fault”.

Det var i januar 2016 at brødrene ga ut debutplaten «Pawn Shop”. Det var ikke bare denne platen som mottok anerkjente anmeldelser fra både kritikere og fans; det gjorde nemlig også deres andre album ”Port Saint Joe” som kom ut i 2018.

Nylig kom Brothers Osborne ut med sitt tredje album, denne gang et LIVE-album spilt inn i The Mother Church of Country Music, Ryman Auditorium i Nashville.

LIVE-albumet har den passene tittelen «Live At The Ryman» og inneholder 12 låter det fenger godt av. Jeg har selv sett bandet LIVE i USA flere ganger, og jeg kan bare si følgende: Liker du svingende Country-Rock så MÅ du få med deg en konsert med Brothers Osborne!

Nå er vi så heldige å få bandet til Norge, så da er det bare en ting å gjøre: Kjøp billetter!

Brothers Osborne har turnert med Eric Church, Little Big Town og Miranda Lambert for å nevne noen. Gled deg til en svært stemningsfull og fantastisk aften på Vulkan Arena i april når vår favoritt-duo spiller opp!

Dato: Torsdag 30. april 2020
Sted: Vulkan Arena, Oslo

Dørene åpner kl. 20:00

Brothers Osborne spiller også i Danmark og Sverige på deres Europaturnè. Se brothersosborne.com for mer info.

Kanskje vil du også lese:

Lady Antebellum konkurranse – vinn konsertbilletter! (avsluttet!)

Redaksjonen

Vinn billetter til Brad Paisley konsert! (Avsluttet!)

Redaksjonen

Vi møtte Eric Church i Oslo

Netta Nyman
Laster...