Country4you

CMA Fest 2022 sendes på NRK

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

CMA Fest ble arrangert i Nashville 9. – 12. juni i år. Dette var første festival siden 2019 da covid satt en stopper for festivalen i både 2020 og 2021.

CMA Fest er en firedagers countryfestival som avholdes årlig i Nashville. Det meste foregår i sentrum av Nashville der det er flere forskjellige scener som ca. 200 artister spiller ut fra. De største artistene spiller på den største scenen, Nissan Stadium som tar ca. 70 000 tilskuere. Det er også fra Nissan Stadium TV-showet er fra. Dessverre må vi si, for det er VELDIG mange andre gode konserter fra de andre scenene også!

Programledere for årets show er Dierks Bentley og Elle King. Artister som har fått plass i TV-programmet er blant andre Jason Aldean, Kelsea Ballerini, Brothers Osborne, Kane Brown, Luke Bryan, Luke Combs, Russell Dickerson, Parker McCollum, Old Dominion, Thomas Rhett og Carrie Underwood.

I USA er TV-showet rundt 3 timer langt, men her hjemme pleier showet å bli klippet ned til ca. 1,5 time.

CMA Fest 2022 sendes på NRK fredag 16.september og NRK2 17.september. Du kan også se showet på NRK Nett frem til 01.mai 2023.

En liten smakebit fra showet:

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy