Country4you
Image default

CMA Music Festival 2018 på NRK

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

CMA Music Festival i Nashville kalles gjerne for «The Ultimate Country Music Fan Experience«. Festivalen startet opp i 1972 som Fan Fair der knappe 5.000 fans fikk med seg konsertene den gang. I år ble festivalen, som forøvrig byttet navn til CMA Music Festival for noen år siden, arrangert for 47’ende gang.

CMA Music Festival tar over store deler av Nashville uken den pågår. Selve festivalen går over fire dager i juni hvert år, men det skjer veldig mye i dagene før selve festivalen går i gang.

I år ble det igjen publikumsrekord. Det kom countryfans fra alle USA’s 50 stater og billetter har blitt kjøpt fra 36 andre land. Downtown Nashville hadde 11 forskjellige scener der over 350 artister og band spilte i løpet av de fire dagene festivalen pågikk.

Vi i Country4you var selvsagt på plass under årets festival. Vi droppet riktignok konsertene på torsdagskvelden til fordel for Dierks Bentley sin konsert på Ryman. Der spilte han gjennom alle låtene på det nye albumet «The Mountain» som ble sluppet samme dag.

TV-showet til CMA Music Festival ble sendt i USA 8.august og i kveld (17.08.18) klokken 23:20 sender NRK en halvannen times redigert utgave. Tune in!

Får du det ikke med deg i kveld, så ligger programmet ute på NRK sine nettsider frem til 1.september her.

For å fortelle litt mer om selve festivalen, så er den så veldig mye mer en hva som blir vist i tv-showet. På dagtid er det konserter over «hele» Nashville, mange av disse er gratis og åpen for alle. Konsertene starter opp ved ti-tiden på formiddagen og så går det slag i slag, fra scene til scene hele dagen.

TV-showet viser ikke et bitte lite sekund av det som foregår på dagtid, eller fra andre scener. TV-showet er kun fra stadion-konsertene med de største artistene som Luke Bryan, Blake Shelton, Carrie Underwood osv. De litt mindre kjente artistene får dessverre ikke noe plass i tv-showet.

Her er et lite galleri fra våre bilder tatt under årets CMA Music Festival:

For å få litt mer inntrykk av hva CMA Music Festival egentlig er utenom TV-showet, se disse klippene:

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy