Country4you

Mange spør oss om det blir en ny tur i 2024. Det blir det sansynelgivis! Vi håper å legge ut neste års tur innen 1.desember 2023!

Dersom du skriver deg opp på interesselisten under vil du få info fra oss så snart vi har noe nytt å komme med…

ER DU INTERESSERT I Å BLI MED PÅ EN LIGNENDE TUR I 2024?

Interesseliste Countryturen USA 2024

* indicates required

Country4you vil bruke informasjonen du oppgir på dette skjemaet til å komme i kontakt med deg. Vi ønsker å gi deg oppdateringer, nyheter og annen relevant informasjon. Du gir oss tillatelse til å kontakte deg ved å huke av i feltet under:

Du kan når som helst melde deg av listen igjen om du ikke lenger skulle være interessert i å få nyhetsbrev fra oss ved å klikke på abonnementslinken i bunnteksten til all mail du mottar fra oss, eller ved å kontakte oss på nyhetsbrev@country4you.com. Vi vil behandle informasjonen din med respekt. For mer informasjon om våre retningslinjer for personvern, vennligst besøk vår hjemmeside. Ved å klikke nedenfor godtar du at vi kan behandle informasjonen din i samsvar med disse vilkårene.

Vi bruker Mailchimp som vår markedsføringsplattform. Ved å klikke nedenfor for å abonnere, godtar du at informasjonen din vil bli overført til Mailchimp for behandling. Mer informasjon om Mailchimps personvernpraksis.

Fra Countryturen USA 2022 - Nashville

Kart over reiserute

Se bilder og les om våre tidligere USA-turer her: 20232022 – (covid-pause) 201920182017201620152014

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy