Country4you

Garth Brooks gjør comback!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Garth Brooks
Garth Brooks gjør comback i Las Vegas.

Han har solgt flere plater enn selveste Elvis i USA og regnes av mange som verdens største artist. Nå trer han ut av pensjonisttilværelse og gjør comeback i Sin City. [(Mer…)]

Garth Brooks, en av verdens mestselgende artister noen sinne, gjør comeback i Las Vegas, skriver nettsiden TradingMarkets.com.

Brooks ble av egen vilje pensjonist i 2001 og sa seg da ferdig med karrieren. Nå har hotellet Encore i Vegas greid å lokke country-artisten tilbake i rampelyset.

Brooks holder sin første konsert i Sin City den 11. desember i år, og skal etter sigende ha skrevet under på en femårs-kontrakt med Encore.

Encore drives av den profilerte forretningsmannen Steve Wynn, som også driver et annet i hotell i Las Vegas med samme navn som hans etternavn.
Garth Brooks har ifølge Wikipedia solgt hele 113 millioner plater på verdensbasis, og regnes som USAs mestselgende artist noen sinne.

Hmm….Vegas anyone? :)

Kjøp Garth Brooks musikk hos

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy