Country4you

Hvem er Drake Milligan?

Drake Milligan er en amerikansk skuespiller og sanger som har gjort seg bemerket både på TV og på musikkscenen i USA. Han er kanskje mest kjent for å ha spilt Elvis Presley i TV-serien Sun Records, men han har også imponert publikum med sine opptredener på American Idol og America’s Got Talent.

Nå er Milligan klar for å innta Norge med sin fengende countrymusikk! Han spiller på Countryfestivalen i Seljord neste år.

Drake Milligan ble født i Arlington, Texas, den 1. juni 1998. Han ble inspirert av countrymusikken som faren hans hørte på, spesielt Merle Haggard, samt en Elvis-imitator som han så synge på en nærliggende restaurant. Etter å ha opptrådt lokalt som en Elvis-imitator selv, svarte Milligan på en casting-annonse fra CMT for rollen som Elvis Presley i deres TV-serie Sun Records. Han endte opp med å få rollen, noe som krevde at han flyttet fra Texas til Nashville, Tennessee, i sitt siste år på videregående skole.

American Idol og America's Got Talent

Milligan deltok på American Idol i 2018, men trakk seg til slutt. “Jeg bestemte meg for at jeg ikke var helt klar for den plattformen ennå, og at det ville være et bedre steg for meg å flytte til Nashville og fokusere på musikken min først,” sa han om grunnen til at han trakk seg. Mens han var i Nashville prøvesang han også for en platekontrakt med BBR Music Group. Etter å ha avvist ham først, signerte de ham seks måneder senere. I juli 2021 ga han ut sin selvtitulerte debut-EP og i oktober 2021 ga han ut julesangen “Cowgirl for Christmas”.

Milligan og bandet hans dukket opp på America’s Got Talent i 2022, og fikk der fire entusiastiske “ja”-stemmer for sin opptreden av sangen, “Sounds Like Something I’d Do”. Drake endte til slutt på tredjeplass.

Milligans debutalbum, Dallas/Fort Worth kom ut i september 2022.

Fra Nashville til Countryfestivalen i Seljord

Nå er Milligan klar for å ta med seg sin countrymusikk til Norge, når han spiller på Countryfestivalen i Seljord neste år. Countryfestivalen er Nordens største countryfestival med et 20-talls artister, et bredt utvalg av aktiviteter og rundt 25.000 glade festivalgjester. Festivalen har blitt arrangert på Dyrskuplassen siden 1998, alltid i uke 30.

Hvis du er fan av Drake Milligan eller bare elsker god svingende countrymusikk, bør du ikke gå glipp av denne sjansen til å se ham live på Countryfestivalen i Seljord!

Fra American Idol 2018:

Drake Milligan på America's Got Talent i 2022

Drake Milligan - Dreamsville

Drake Milligan sin debut på Grand Ole Opry i 2022

Drake Milligan - Blue Suede Shoes

Drake Milligan - Over Drinkin' Under Thinkin' (Official Music Video)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy