Country4you

Jessica Falk ger ut ny singel och musikvideo

Nu den 2:a februari ger Jessica Falk ut singeln ”You’re the One”. Den skrevs av Jessica ihop med Bobby Wood och spelades in i Nashville.

Bobby Wood är en legend som låtskrivare och mentor och samarbetet mellan Jessica och Bobby startade 2010 Efter att Bobby medverkat på hennes första album, ’The Nashville Sessions’. så har de börjat skriva musik tillsammans, som har resulterat i flera låtar, denna gång en mer känsloladdad ballad, ”You’re the One”

Låten släpps den 2 februari, i perfekt tid inför Alla hjärtans dag. «You´re the One» är en hyllning till kärleken, och dess kraftfulla melodier och text skapar en tidlös ballad. Texten symboliserar hur kärleken får oss starka även om vi förlorat någon nära, så lever minnet och kärleken kvar i oss.
”Even when you´re gone, I´m never alone.
I just close my eyes and you´re right here with me”

Låten är inspelad, mixad och producerad av Jessicas långvariga samarbetspartner Scott Baggett, aktad musiker och producent i Nashville. Musikerna på låten är förutom Bobby Wood och Scott Baggett, musiker som t ex spelat med Dolly, John Fogarty, Garth Brooks och andra.

Musikvideon som är producerad av Erik Linder släpps även den den 2:a. (sist i artikeln)

Vid detta tillfälle gjorde Bobby och Jessica ett besök på Music Row för ett möte med Garth Brooks. Efter ett långt samtal om livet och resor gav Garth Brooks sin uppmaning till Jessica Om Bobby valt att skriva musik med dig så måste du vara riktigt bra, så fortsätt göra det du är bäst på”.

Jessica har under 2023 släppt en EP och en singel/duett med Jan Johansen, ”There’s Always Love”. Singeln I Don’t Know Why” har spelats på radiostationer i över 17 länder och lett till radiointervjuer världen över.
Nu, Med denna singel fortsätter Jessica Falk att etablera sig som artist och låtskrivare och låten stämmer väl in med hennes växande internationella satsning.

Om Bobby Wood: De som var med på Country4You’s Countrytur 2014 kommer säkert ihåg träffen vi hade om musiken i Nashville där Bobby Wood var en av talarna. Vi träffade honom även dagen efter på Musicians Hall of Fame där han snackade lite om musikerlivet, Elvis och Garth Brooks. Den välrenommerade musikern och låtskrivarlegendaren Bobby Wood är/var en mentor och nära vän till både Elvis Presley och Garth Brooks och nu Jessica Falk.

Bobby Wood säger om Jessica:
”Writing with Jessica is always a pleasure. I am also amazed when I hear her beautiful voice. Takes me back to the soulful sounds of Memphis. Thanks, Jessica, for allowing me into your world, one song at the time”.

OBS: För 2024 års Countrytur till Memphis, Nashville och Smoky Mountains, se program her

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy