Country4you

Joe Bonsall, vokalist i The Oak Ridge Boys har gått bort

Den legendariske countryartisten Joe Bonsall har gått bort den 9. juli 2024, 75 år gammel. Joe var en lysende stjerne på countrymusikkens himmel, og hans stemme og musikalske talent har berørt hjerter verden over.

Joe Bonsall ble født 18. mai 1949 i Philadelphia, Pennsylvania, og vokste opp med stor lidenskap for musikk. Han ble best kjent som medlem av den ikoniske countrygruppen The Oak Ridge Boys, hvor han var tenor og bidro med sin unike sang og karismatiske scenenærvær. Gjennom årene var Joe med på å skape noen av gruppens mest minneverdige hits, inkludert «Elvira» og «Bobbie Sue«. Hans bidrag til gruppens suksess var uvurderlige, og han forble en sentral figur i bandet i over fem tiår.

Som et 50-årig medlem av The Oak Ridge Boys, var Joe medlem av Grand Ole Opry og ble innlemmet i Philadelphia Music Hall of Fame, Gospel Music Hall of Fame, Vocal Group Hall of Fame og det prestisjetunge Country Music Hall of Fame.

Foruten sin musikalske karriere var Joe også forfatter og publiserte flere bøker hvor han delte sine erfaringer og innsikter fra livet både på og av scenen. Hans fortellinger om livet på turné, hans tro og hans kjærlighet til familien resonnerte dypt med mange lesere.

Mange som har vært med oss på Countryturen USA har opplevd Joe Bonsall og The Oak Ridge Boys LIVE på Grand Ole Opry.

Hans stemme vil fortsette å klinge gjennom årene, og hans arv vil leve videre i hjertene og minnene til alle som elsket ham og musikken hans.

Hvil i fred, Joe. Du vil bli savnet, men aldri glemt.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy