Country4you

Katrina Burgoyne: I Fotsporene etter Keith Urban og Morgan Evans

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Katrina Burgoyne

Nykommeren Katrina Burgoyne vokste opp i New South Wales i Australia og har laget musikk på kryss og tvers av tre kontinenter, Australia, New Zealand , USA og Irland.

Veien til suksess har ikke alltid vært enkel for Katrina. I 2017 pakket hun kofferten og gitaren og flyttet til Nashville for å følge musikkdrømmen. Siden Visumet hennes kun tillot henne å tjene en inntekt ifra musikk begynte hun å spille live show rundt om i musikkbyen. Pengene forsvant raskere en hun klarte å tjene til livets opphold og veien til drømmen om å leve av musikken gikk hardt utover økonomi og helse.

Etter et års tid gjorde hun fremgang i Nashville ved å bruke sine ferdigheter hun hadde finpusset fra mange års opptredener i hjemlandet og rundt om i Newcastle sammen med de rutinerte artistene Kasey Chambers, Shane Nicholson og Cathrine Britt.

Inspirert av Nashville`s mest kjente Aussie-beboer Keith Urban valgte hun å skifte litt retning og fokuserte mer på Country-pop hvilket fikk musikk karrieren til å blomstre igjen. Katrinas talent og musikk fortjener virkelig oppmerksomhet.

Katrinas suksess i hjemlandet inkluderer :

3 topp 10 ( Australian country singles)
2 CMMA Golden Guitar nominasjoner ( tilsvarer CMA Award)
Topp 10 på ARIA listen over Album ( tilsvarer Billboard)

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy