Country4you

Kid Rock blir programleder for CMT Music Awards 2010

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kid Rock

Kid Rock skriver på sin nettside i dag at han skal være vert for CMT Music Awards som avholdes den 9 juni 2010. CMT Music Awards er det eneste Country Awards showet som fansen har 100% kontroll over stemmene i . I fjor var Bill Engvall vert, og året før det var det Miley Cyrus og hennes far Billy Ray Cyrus som styrte showet. Showet har altså en historie som ikke bare inkluderer country artister som vertskap.

Hva synes du? Er valget av Kid Rock bra for CMT Awards, et show som ønsker å skille seg ut fra ACM og CMA Awards. Tror du at Kid Rock, til tross for sin topp 5 hit «All Summer Long» og et par andre Top 40 besøk, bør ha noe som helst som vertskap for et country music awards show?  Hva med hans lidenskap for «outlow country»? Tror du at han faktiske liker countrymusikk og kanskje også vet mer om country music enn noen av de nyere artistene som popper opp på countrylistene?

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy