Country4you

Kip Moore – Europaturné i 2023

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nylig annonserte Kip Moore på sin Twitter at han planlegger Europaturné i 2023. Kan vi håpe på å se han i Skandinavia tro?

Siden debutalbumet «Up All Night» fra 2012 kom ut, har artisten sluppet 4 studioalbum hvor «Wild World» etterfulgt av en Deluxe utgave er hans nyeste album (2020).

I januar 2022 ga Moore ut en nyinnspilt versjon av låten » Crazy One More Time» som tidligere er kjent fra hans første album «Up All Night«. Låten ble opprinnelig spilt inn på tape i 2010 og den nye versjonen er et resultat av et besøk av en gammel venn og trommis, Matt Bubel, som tidligere har spilt for Kip i mange år. Denne låten har vært en fan-favoritt i mange år og endelig ble den sendt ut som radiosingel , noe mange mener burde vært gjort for lenge siden. Dette er en låt som vil få plass på hans kommende femte studioalbum.

Det er uten tvil at Kip Moore er i skillet mellom sjangerne Rock og Country. Det er Rock som har inspirert han i alle år. Moore er kjent for å gå sin egen vei når det kommer til å sette sitt eget preg på sin musikk og ikke la seg påvirke av musikkindustriens mange meninger. Låter som «Good Life» samt hans aller nyeste låt «Fire On Wheels» er uten tvil i sørstats Rock sjangeren.

Det blir spennende å høre hva Kip Moore og hans band har å tilby på sitt kommende femte studioalbum.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy