Country4you

Kvinnelige nykommere du kanskje ikke kjenner til

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Savannah Rae

En ung nykommer fra San Antonio, Texas. Hun er født og oppvokst i en musikkglad familie og tok allerede som 11 åring vokal- og gitartimer.

Som ung artist har Savannah allerede opptrådt på mange store og små arenaer rundt i Texas og åpnet for Jason Aldean på hovedscenen til Texas State Fair i 2016. Hun er også kjent for å ha stått på scenen i The Voice og under American Music Awards sammen med Demi Lovato i 2017/18. Rae´s musikkstil appellerer i stor grad til den moderne countrymusikkens publikum. Hun er mest kjent for låten » I Hate You» (2019) men ga nylig ut låten «Typical Texas Girl» som har fått stor oppmerksomhet.

Jenna Paulette

Sanger og låtskriver Jenna Paulette, også kjent som den moderne «cowgirl», er på vei oppover og det er ingen hindring for henne. Gjennom mye hardt arbeid, engasjement og tro på seg selv gjør hun drømmene sine til virkelighet. Hun vokste opp med storfe og kjøttproduksjon hjemme på gården i Lewisville TX. Jenna hadde tidlig i livet en kjærlighet og glede for musikk og gikk i kirkekor som 3 åring, denne kjærligheten har hun båret med seg inn i voksenlivet.

Låten hennes «Country In The Girl» gikk viralt på sosiale medier med over 1 million likes. Jenna Paulette representerer virkelig hva en «cowgirl» er, grenseløse og sterke kvinner som kan utføre hardt arbeid og drive gårdsdrift, men som også kan tilpasse seg trender og være en del av det moderne samfunnet. Hun er nå boende i Nashville og jobber videre med musikk på heltid.

Olivia Harms

Olivia Harms har vokst opp på scenen og visste tidlig at musikk ville bli hennes karriere. Olivia er datter av Western Music Hall of Fame medlemmet Joni Harms. Hun vokste opp på en 150 år gammel gård i Canby Oregon og gjorde sin første opptreden sammen med sin mor da hun var bare to dager gammel. 26 år senere baner hun sin egen vei og har valgt å følge den tradisjonelle country stilen. Albumet «Rhinestone Cowgirl» ble spilt inn i studio i Nashville i mai 2020 men ble først gitt ut i år ( Mai 2021). Detter er et album med 10 låter preget av hocky tonk og tradisjonell country musikk.

Olivia Harms har for øvrig norske oldeforeldre på morssiden fra Sveio/Haugesundsområdet. Hennes mor, Joni Harms, har også vært countryartist i en årrekke. 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy