Country4you
Country Awards Country Nyheter

Lady A, Carrie og Miranda ble de store vinnerne på ACM Awards

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Carrie Underwood

Nummer 45 i rekken av den Årlig Academy of Country Music Awards startet med et brak og det smalt til hele natten lang.

Gruppen med flest Academy of Country Music Award nominasjoner, Lady Antebellum, tok med seg fem priser. Den meget populære gruppen vant blant annet «Single of the year» for «Need you now» samt «Top Vocal Group«.

«Vi har det gøy i kveld,» sa Charles Kelley fra scenen. «Vi vil aldri glemme denne kvelden.»

For å ikke være dårligere, tok Carrie Underwood hjem «Entertainer of the Year«. Hun ble også den sjette artisten i historien til å vinne ACM’s Triple Crown Award, som gis til artister som har vunnet en «Topp New Artist Award«, en «Topp Vokalist Award» og «Entertainer of the Year«. «Det er så mange å takke, og den starter med fansen, sa en gråtkvalt Carrie når hun mottok trofeet.

Miranda Lambert

Miranda Lambert vant to priser:  Beste Album og Beste kvinnelige vokalist. Hun vant også prisen Beste Video med «White Liar» kvelden før showet.

Carrie og Miranda åpnet natten i en duett på Creedence Clearwater Revival’s «Traveling Band», og fikk selskap på scenen av ingen ringere enn CCR’s John Fogerty. Brad Paisley stilte opp med en fantastisk gitar spilling, og Charlie Daniels med en forrykende fele spilling. «Det er slik du starter et TV-show!«, sa Charlie til publikum.

En gjennomvåt Brad Paisley, som akkurat hadde falt i et basseng for å fremføre sin siste singel «Water», tok senere i mot prisen for «Top mannlige vokalist» samtidig som han fleiper med programleder Matthew McConaughey ved å spørre; «Kan jeg låne skjorta di,Du pleier jo ikke å bruke skjorte alikevel».

Brooks & Dunn

Brooks & Dunn gir seg på toppen av sin karriere. Kix Brooks & Dunn Ronnie tok med seg prisen «Top Vocal Duo» i deres siste ACM awards som en duo. Det var deres 16nde seier i kategorien.

En tydelig begeistret Luke Bryan vant fansens pris «Top New Artist«. «Takk, fans! Det er umulig for et menneske å riste mer enn jeg gjør akkurat nå,» sa Lukas da han mottok prisen.

Montgomery Gentry kom også opp som vinnere, om enn ikke for musikken sin. «Dette er et stort øyeblikk, sier en gråtkvalt Troy Gentry når han mottar prisen «Humanitarian of the Year«.»Dette er det beste landet i verden, sier en gråtkvalt Eddie Montgomery.

Toby Keith kom tilbake for å snakke med pressen etter sin fremførelse av «Cryin ‘For Me», som han skrev etter at hans gode venn Wayman Tisdale, tidligere NBA-spiller og jazzmusiker gikk bort. «Det tok meg en måned før jeg i det hele tatt kunne synge den låta, sa han om sangen han skrev for Waymans begravelse. Toby orket ikke å synge den da….

Blake Shelton og Trace Adkins vant Top Vocal Event for «Hillbilly Bone.»

[nggallery id=2]

Kanskje vil du også lese:

26. august 2014 – Brad Paisley-dagen vi gleder oss til!

Netta Nyman

Blake Shelton med ‘Best Of’ Album i November

Roy Skjellaug

Toby Keith & Jimmy Buffett – «Too Drunk to Karaoke»

Redaksjonen
Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy