Country4you

Lainey Wilson åpner Bell Bottoms Up Bar i Nashville

Fra utsolgte konserter her i Norden nylig, til nyheten om at Wilson åpner bar i tidligere FLG House.

Countrystjernen Lainey Wilson har annonsert at hun åpner sin egen bar i Nashville. Baren som heter Bell Bottoms Up, vil ligge i hjertet av byens underholdningsdistrikt og vil bringe Wilsons unike stil og atmosfære til Music City.

Wilson som er kjent for sine melankolske tekster og kraftfulle vokal, har raskt etablert seg som en av de mest spennende nye artistene i countrymusikkbransjen. Hun har vunnet en rekke priser, inkludert en Grammy Award for beste nye artist i 2023. I tillegg til suksessen sin som musiker, er Wilson også en talentfull skuespillerinne. Hun har spilt i flere TV-serier, inkludert «Yellowstone» og «Silo.»

Bell Bottoms Up vil være et sted hvor fans av Wilson kan samles for å nyte musikk, drikke og spise god mat. Baren vil ha et livlig atmosfære med livemusikk. Wilson planlegger også å bruke baren til å arrangere spesielle arrangementer og feiringer.

«Jeg er så spent på å åpne Bell Bottoms Up i Nashville,» sier Wilson. «Jeg har alltid drømt om å ha mitt eget sted hvor jeg kan koble meg til fansen min og dele musikken min med dem. Jeg tror Bell Bottoms Up vil være et flott sted for folk å komme sammen og ha det gøy.«

Baren er planlagt å åpne i løpet av sommeren 2024.

Her er noen detaljer om Bell Bottoms Up:

  • Plassering: 120 Third Avenue South, Nashville, TN (tidligere FLG House)
  • Eier: Lainey Wilson
  • Atmosfære: Livlig, med livemusikk
  • Tilbud: Mat, drikke, livemusikk, spesielle arrangementer

Dette er spennende nyheter for fans av Lainey Wilson, og for Nashville som by. Bell Bottoms Up Bar blir helt sikkert et populært sted. På Countryturen USA 2024 i september vil vi helt klart sjekke ut denne baren!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy