Country4you

Lainey Wilson med ny singel – «Hang Tight Honey»

Den prisbelønte sangeren og låtskriveren Lainey Wilson avsluttet nettopp sin Europa-turné hvor siste stopp var et utsolgt Sentrum Scene i Oslo. I dag slipper hun singelen «Hang Tight Honey«, som er første smakebit fra hennes etterlengtede album «Whirlwind» som slippes 23. august 2024.

«Hang Tight Honey» ble skrevet av Lainey Wilson sammen med Driver Williams, Jason Nix, Paul Sikes og produsert av Grammy Award-vinnende produsent Jay Joyce. Med sterke tekster forankret i hardtarbeidende kvinners ånd, selvbestemmelse og motstandskraft, feirer den kvinners styrke og utholdenhet.

På singelen blander Lainey Wilson country med elementer av 70-talls funk og rock, og skaper hennes unike og moderne lyd – et vitnesbyrd om hennes artisteri og ytterligere sementerer hennes posisjon som en pionér innen moderne country.

Lainey Wilson har fått respekt og anerkjennelse ved å stadig utfordre de tradisjonelle normene og konvensjonene i countrysjangeren. Den Louisiana-fødte artisten har mottatt utallige priser – sist, en Grammy for «Beste countryartist». Wilson har gjort seg bemerket som en sterk historieforteller og et ikon for neste generasjon.

Nesten 10 år på dagen etter at hun forlot det lille bondesamfunnet sitt i en trailer for å jage drømmene sine i Nashville, solgte hun til platina med sangen «Things A Man Oughta Know«, og med sin tydeligere, musikalske ID fikk Lainey Wilson milloner av fans over hele verden. Hennes enorme suksess, inkludert syv nr. 1 på den amerikanske singellisten, to Grammy-nominasjoner, seks ACM Awards og syv CMA Awards, har gjort Lainey Wilson til den ledende kvinnelige countryartisten i dag med flest nummer én dette tiåret. I dag har hun, i tillegg til hundrevis av millioner streams og utsolgte konserter rundt om i verden, også en rolle i den anerkjente gigantserien ‘Yellowstone‘.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy