Country4you
Country Nyheter

Martina Mcbride til Norge!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Martina McBride

Dette arrangementet ble avlyst!
Martina Mcbride, kåret til “Favorite Female Vocalist” av American Music Association, har valgt Skien og Norge på sin Europaturne. 25. juni spiller hun på Forus Travbane i Stavanger og 26. juni på Stevneplassen i Skien.

Det er i forbindelse med turnèen ”Shine all Night Tour” at Martina Mcbride har lagt turen til Norge. I tillegg til Stavanger og Skien spiller hun også konserter i London og Irland.

Det er en meget merittert artist som kommer til Norge. I tillegg til kåringen “Favorite Female Vocalist” av American Music Association er hun sammen med Reba McEntire den kvinnelige vokalisten som har vunnet Country Music Association`s ”Female Vocalist of the Year” flest ganger.

Siden platedebuten i 1992 har Martina McBride solgt over 16 millioner album fordelt på 9 studioalbum og ett live- album.

Martina Mcbride steg til stjernestatus på slutten av 90-tallet og har hatt flere sanger på topp ti listene i USA hvor de to låtene ”A Broken Wing” og ”Wrong again” regnes som hennes største suksesser med over to millioner solgte album.

Kanskje vil du også lese:

Alan Jackson til Norge og Sverige

Roy Skjellaug

Brad Paisley til Norge og Sverige! (2013)

Roy Skjellaug

Alan Jackson med minnemarkering på sine norske konserter

Anders
Laster...