Country4you
Image default

Marty Stuart kommer til Skandinavia i år!

Country og bluegrass-veteranen Marty Stuart tar med seg bandet sitt på europaturné i høst. Norge, Sverige og Danmark står på plakaten, så sammen med bandet sitt vil han garantert gi en uforglemmelig konsertopplevelse.

Den Grammy-vinnende sangeren, låtskriveren og musikeren, Marty Stuart, lever og ånder for country og bluegrass. Han har spilt sammen med noen av sjangerens mest legendariske artister, fra Johnny Cash til Lester Flatt, og det var faktisk sistnevnte som oppdaget han.

Stuart jobber for å ivareta de mest verdifulle tradisjonene og fysiske gjenstandene fra countryhistorien, og hans enorme samling inkluderer blant annet et utvalg av Cashs støvler og skoene til The Carter Family-patriark A.P. Carter.

Country- og bluegrassartisten fortsetter å spille inn og gi ut relevant musikk, som hedrer den rike musikkarven samtidig som den er fremtidsrettet. For å vekke den til liv har han også et hemmelig våpen, nemlig bandet sitt.

“The Superlatives are missionaries, they’re fighting partners. They’re my Buckaroos, my Tennessee Three, my Strangers. They’re my legacy band and have been since Day One,” forteller Stuart.

Ikke gå glipp av muligheten til å oppleve countryhelten, gitarmagikeren og stilikonet live denne høsten!

Billetter i salg fra fredag 25. februar

Fredag 2 SEPTEMBER – Slagthuset, Teatern Malmö, Sverige

Lørdag 3 SEPTEMBER – Oslo Konserthus, Oslo, Norge

Mandag 5 SEPTEMBER – Godset, Kolding, Danmark

Tirsdag 6 SEPTEMBER – Gimle, Roskilde, Danmark

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy