Country4you

Matt Jordan

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Inspirert av artister som Jackson Browne, Bruce Springsteen og John Mellencamp jakter Matt Jordan på musikkdrømmen.

Jordan er født og oppvokst i St.Louis hvor han begynte å spille og synge i ung alder. Han studerte business som hovedfag ved Belmont University i Nashville samtidig som han spilte liveshow og samarbeidet med flere låtskrivere og produsenter i musikkbyen, før han bestemte seg for å flytte tilbake til St.Louis med sin kone Jenna og stifte familie.

i 2019 bestemte han seg for å satse alt på musikken og solgte firmaet sitt. I løpet av 2020 og 2021 har han gitt ut over 20 sanger der i blant «Runaway Heart» og «Fifth Of July«.

Som firebarnsfar og ektemann er det ikke alltid en dans på roser å være musiker på heltid, noe hans nyeste singel «The Good Fight» gjenspeiler. Det kreves hardt arbeid og forpliktelse sier artisten når han snakker om sin nye låt som ble gitt ut 13 Mai.

Med sin unike stil og med Grammy-prisnominert produsent Sal Oliveri ( Chris Stapleton, Sheryl Crow, Pink) ved roret, viser fremtiden seg lovende for denne spirende artisten.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy