Country4you

Morgan Wallen til Skandinavia

Morgan Wallens One Night at A Time 2024-turné, ble tildelt Pollstar og Billboards 2023 Country Tour of the Year med over 2,4 millioner solgte billetter! Nylig spilte han 3 utsolgte show på Nissan Stadium i Nashville som fikk Billbord til å skrive at han «offered a premier display of his entertainer of the year-worthy credentials».

Nå er Wallen, sammen med Larry Fleet og Lauren Watkins som support, klare for konserter i Sverige, Norge og Danmark!

Da den 11 ganger 2023 Billboard Music Awards-vinneren og den Beste Mannlige Artisten Morgan Wallen ga ut sitt tredje studioalbum One Thing At A Time i 2023, førte den umiddelbare suksessen til at The New York Times proklamerte Wallen som «One of the biggest stars in pop, period.» One Thing At A Time, hans 3. studioalbum har holdt seg på toppen av Billboard 200-listen for alle sjangere i 19 uker på rad, og har overgått Garth Brooks’ Ropin’ the Wind med flest uker på nr. 1 for et country-album, og var det mest streamede albumet for året på Spotify. Albumets 6x-Platinum-singel «Last Night» fikk over 1,5 milliarder streams globalt, og ble den mest streamede sangen uansett sjanger i USA på tvers av Apple Music og Spotify, og den sololåten som har ligget lengst som nr. 1 i Hot 100-historien (16 uker totalt).

På fredag slapp han låta «I Had Some Help» med Post Malone som allerede er på første plass på Norway Top 50-lista på Spotify!

KONSERTER I SKANDINAVIA:

Billettsalg er fra torsdag 16. mai kl. 11:00.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy