Country4you

Ny musikkvideo fra Arly Karlsen – Boom Chicka Boom

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Arly Karlsen’s selvkomponerte og sjangertroe låt, Boom Chicka Boom, er skrevet med en fordypning i denne minimalistiske men uttrykksfulle musikkformen som ble utviklet som en historisk og nyskapende gren av Rockabilly musikken som startet med Johnny Cash & The Tennessee Two.

Sterkt inspirert av Arly´s musikkliv og oppvekst, samt fra hans møter og opptredener sammen med søsknene til Johnny Cash, Tommy Cash og Joanne Cash Yates, samt Dave Roe (US) som også spiller kontrabass ”Slap bass” på singlen.

Bandet har bestrebet seg på å spille inn denne musikken i Arly´s ånd og tro til musikk sjangeren med den spesielle groov’n som går under benevnelsen Boom Chicka Boom. Dave Roe fra Nashville, som spilte med Johnny Cash fra 1992 til Cash gikk bort, er også musikalsk rådgiver.

Boom Chicka Boom er skrevet av Arly Karlsen, både melodi og tekst på Norsk dialekt. Utgitt som singel gjennom plateselskapet Grammofon´s label Slager. Denne innspillingen blir også kjenningsmelodien til showet «Boom Chicka Boom – The Sound of Cash» som settes opp på kulturhus/kulturscener over hele landet i 2022/23.

Johnny Cash ble født 26. februar 1932 og derfor er dette også en markering av at han ville blitt 90 år i 2022, hvis han hadde levd.

Produsent: Arly Karlsen
Medprodusent og musikalsk rådgiver: Dave Roe (US)
El-gitar, akustisk gitar og musikalsk leder: Hawk Christensen
Sang, akustisk gitar og mandolin: Arly Karlsen
Trommer og perkusjon: Martin Karlsen
På Video: Kontrabass: Ole Evensen
På lydspor: Kontrabass: Dave Roe (US)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy