Country4you

LUKE BRYAN gör som så många andra i pandemitider, han släpper en [Deluxe]-version av ett album. Bland de 6 låtar som tillkommit på albumet ’Born Here, Live Here, Die Here’ har man valt “Waves” som nästa singel.

JUSTIN MOORE. Nu till helgen släppte han albumet ’Straight Outta the Country’. Från det albumet kommer “She Ain’t Mine No More” som är uppföljaren till hans hitlåt ”We Didn’t Have Much”.

ALAN JACKSONs nya album släpps den 14 Maj. Från albumet som heter ’Where Have You Gone’ släpps en singel, ”You’ll Always Be My Baby” som är skriven inför döttrarnas bröllop. Videon är från Ryman Auditorium och han sjunger först en bit på låten ”Drive” som handlar om när han fick provköra pappas bil och när döttrarna fick köra Alans bil. Därefter sjunger han “You’ll Always Be My Baby”. (Jaeklar så bra han är).

ERIC CHURCH försöker sig på ett eget sätt att sälja plattor. Med en veckas mellanrum släpper han albumen ’Heart’ och ’Soul’ men under den veckan får hans fans, som kallas för Church Choir, möjlighet att få en egen platta , [EP] , som då kallas ’&’. Så de tre albumen blir tillsammans ’Heart & Soul’. Han har flera låtar som kan släppas som singel. En är “Bunch of Nothing”

TIM McGRAW släppte nyss två [Deluxe] versioner av albumet ’Here on Earth’. Låten “God Moves the Pen” har släppts som single. Om ni ska köpa albumet så tänk på att det finns i tre olika versioner. ’Here on Earth – Ultimate Edition’ som har 24 låtar Verkar vara bäst.

THOMAS RHETT vill gärna bli mer traditionell i sin musik. Den 30 april släpper han det nya albumet ’Country Again, Side A’ med 11 låtar. Han har redan släppt singeln “Country Again”. Det sägs att det kommer en …., Side B i höst eller i vinter

BRIAN KELLEY är det många som heter, men bara en som är med i Florida Georgia Line. Han släppte en [EP] ’BK’s Wave Pack’ för någon vecka sedan och singeln heter “Beach Cowboy”. Ingen av Brian eller Tyler Hubbard säger att FGL ska upplösas. De träffades 2007 så vi får se när FGL kommer tillbaka.

ROSS COPPERMAN är en av de största låtskrivarna. Han har varit med att skriva 25 låtar som toppat countrylistan. Den senaste var Darius Ruckers ”Beers and Sunshine” i mars. Han släpper sin [EP] ’Somewhere There’s a Lamp On’ men innan dess kommer singeln “Electricity”.

JOSH WARD är en av de populäraste artisterna i Texas. Det är 3 år sedan han släppte sin senaste (studioinspelade) platta, More Than I Deserve’ Från den plattan kommer senaste singeln “A Cowboy Can”.

CREED FISHER. Den 48-årige låtskrivaren och sångaren Creed verkar ha fördrivet tiden under panademin med att skriva låtar och släppt 7 (sju) plattor på ett år. Den senaste heter ’All These Songs I Wrote’ albumet innan det hette ’How Country Music Sounded Before It All Went to Shit, Vol. 1’. En sak till, Creed är väldigt noga med att hålla familjelivet hemligt. Ytterst få vet hans riktiga namn och var familjen bor.

”Rock & Roll Man”

 

PRYOR & LEE tycker att två är bättre än ett. De deltog i förra The Voice och skulle dela rum och upptäckte att det gick bättre att lira som duo. De har precis släppt deras andra singel “Good Ol’ Dogs and God”

BART CROW är från Texas, Det hörs på musikstilen, Texas Country/Red Dirt/Americana. Han har haft flera besök på den övre delen av Texas Countrylista. Från hans [EP] ’Pretty Good Heart’ kommer den senaste singel ”Pocket Full of Kisses”

JAMIE MEYER SUZANNE ZELL. Jamie Meyer (göteborgaren) släppte albumet ‘All the Right Lanes, Vol.1’ under förra året. Singeln ”One Light Burning” som släpptes I USA i Mars är inte med albumet. Jamie blev kvar i Sverige under pandemin men har haft ett samarbete med Linköpingstjejen Suzanne Zell (inte bara proffesionellt??).

TRAVIS TRITT släpper den 7 maj sitt första studioinspelade album på 14 år. Från albumet ’Set in Stone’ släpps nu singeln “Smoke in a Bar”. I videon ser man en cool Travis på en bike – lugn han är bara 58 (men hållt på med musik i 32 år)

LADY A som blev medlemmar i Grand Ole Opry för någon månad sedan. Jag tror inte man sjunger om sig själva i låten “Like a Lady”. Men låten handlar lite om att Hillary har fått flera omnämnanden för hon är en av 31 kvinnor som klär sig och beter sig med stor dos av självsäkerhet. Vi väntar nu på Lady A’s 8:e album.

KENNY CHESNEY har gjort en video till nya singeln “Knowing You”. Videon är delvis inspelad vid den soldränkta ön St Croix med hans kompis Monica och delvis inspelad uppe i Massachusetts i en grå, dimmig och kall miljö. Tycker att Shaun Silva och Kenny ska vara väldigt nöjda med videon.

Uppdaterad av Rolf Berglund 23 April 2021

OBS:
Vill ni se och höra lite mer ny countrymusik så gå till Youtube och sök på: NewCountry4You
Vill du inte ha reklam så kan du skaffa YouTube Music Premium .

Nyaste låten är sist i listorna. De första låtarna på listan är äldst och kan deletas under veckan. Det en fördel att blanda uppspelningen (Random)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy