Country4you

ZAC BROWN BAND. Det sägs att bandet ska släppa ett nytt album men jag har inte hört när. Under tiden får vi njuta av singeln ”Same Boat”. Apropå albumet och pandemin, Jag skulle kunna sätta en donut på att albumet kommer att heta ’Same Boat’

RANDALL KING kommer från västra Texas och växte upp med George Strait och Merle Haggard (etc). Hans första platta kom 2016 och jag hoppas på en ny platta snart där singeln ”Record High” finns med

OLD DOMINION har lyckats att fixa en riktig sommarhit. Sola och bada och dessutom på en båt. Singeln heter ”I Was On a Boat That Day”

ELLE KING; MIRANDA LAMBERT sjunger om att vara “Drunk” (and I Don’t Wanna Go Home)” Elle King eller Ellie Schneider är en låtskrivare och artist från amerikanska västkusten kanske mer i rock och blues genren. En kul video om hur det kan gå till på en bröllopsfest.

TENILLE TOWNES är från Canada och en av de bästa nya artisterna. Ett nytt album lär komma i höst eller vinter där ”The Girl Who Didn’t Care” är med. Har ni hört “Jersey on the Wall (I’m Just Asking”

FLATLAND CAVALRY kommer från Lubbock Texas och deras musik låter som den ska låta i Texas.  Från deras nya album som släpptes i fredags, ’Welcome to Countryland’ kommer singeln ”Some Things Never Change.”

CAROLINE JONES har släppt en singel som jag har markerat som en av de bästa 2021. Jag väntar på hennes nya platta vet inte när den kommer. Just det, är inte ”Come In (But Don’t Make Yourself Comfortable) en riktigt skön låt att lyssna på???

TOBY KEITH har släppt en ny singel. ”Old School”. (Han har dessutom gjort en låt med bl a Brantley Gilbert som heter som den verkligen är ”The Worst Country Song of All Time”, – Undvik den)

WANDA JACKSON släpper sitt 46:e studioinspelade album den 20 augusti, ‘Encore’, Hon fyller 84 i höst. Hoppas att hon och singeln ”It Keeps Right on a Hurtin’ uppskattas riktigt ordentligt.

JD SHELBURNE är från Kentucky. Jag lyssnade på hans album som originellt nog heter ’Straight From Kentucky’ och tyckte det lät bra. ”Hometown in My Headlights” har de valt som singel.

GARTH BROOKS kommer ut med en ny singel inom kort. Den heter ”That’s What Cowboys Do”. Eftersom klippet nedan har funnits kvar på YouTube i några veckor är jag tveksam till att det är Garth som sjunger. Men låten är ju bra så jag tog med den. (Om du inte kan lyssna på videon så är det kanske en äkta Garth)

LUKE BRYAN gör som så många andra i pandemitider, han släpper en [Deluxe]-version av ett album. Bland de 6 låtar som tillkommit på albumet ’Born Here, Live Here, Die Here’ har man valt “Waves” som nästa singel.

JAMIE MEYER SUZANNE ZELL. Jamie Meyer (göteborgaren) släppte albumet ‘All the Right Lanes, Vol.1’ under förra året. Singeln ”One Light Burning” som släpptes I USA i Mars är inte med albumet. Jamie blev kvar i Sverige under pandemin men har haft ett samarbete med Linköpingstjejen Suzanne Zell (inte bara proffesionellt??).

 

Uppdaterad av Rolf Berglund 4 juli 2021

OBS:
Vill ni se och höra lite mer ny countrymusik så gå till Youtube och sök på: NewCountry4You
Vill du inte ha reklam så kan du skaffa YouTube Music Premium .

Nyaste låten är sist i listorna. De första låtarna på listan är äldst och kan deletas under veckan. Det en fördel att blanda uppspelningen (Random)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy