Country4you

Nya singlar Oktober 2019

CRAIG MORGAN var sjukvårdstekniker inom US Army i 10 år. Nu har han varit artist i 20 år. Craig’s son skulle idag vara 22 år men han drunknade 19 år gammal under lekar på en sjö i norra Tennessee. Craig vaknade en natt och hade uppslag till en låt, den blev ”The Father, My Son and the Holy Ghost”.

Nya singlar September 2019

GEORGE STRAIT har gått i pension men han gör som så många andra, jobbar lite då och då. Är det inte Las Vegas så är det en ny singel. ”The Weight of the Badge” heter George Strait nya singel. Låten är med på albumet ’Honky Tonk Timemachine’ från i våras. Låten är ju en hyllning till polisen.

JUSTIN MOORE har en ny singel ute nu. Den heter ”Why We Drink”. Inte viste jag att Justin var Psykolog. Den förra singeln The One’s That Didn’t Make It Back Home” är en låt som de patriotiska radiolyssnarna har svårt att tröttna på. ’Late Nights and Longnecks’ heter det senaste albumet. Här får du svaret på spörsmålet ”Why We Drink”..

TENILLE TOWNES är väl den artisten som har den mest spännande rösten. Väntar på att hon ska släppa ett album (hon har kommit ut med en ackustisk EP). Här har vi hennes nya singel ”Jersey on the Wall (I’m Just Asking)”. Musikvideon släpps i kväll den 30/9 kl 19:15.

MICKEY LAMANTIA + Melonie Cannon. Det här är en Countryballad i stil med 80-tals country.”How Far Would I Fall” handlar om att grubbla – är jag älskad???. Hittade några bra låtar på albumet med samma namn. Även Mickey släpper en MP3 singel för streaming och nedladdning ”He’s My Dad” . Men här är den nya singeln:

COLE SWINDELL nya singel heter ”Right Where I Left It” och handlar om att han kommer hem till sin hemby och känner igen sig. Cole firar nu 5 år som artist och släpper därför en MP3-singel i månaden från EP:n ’Down to Home Session V’ som kommer att släppas snart.

Nya singlar September 2019

CHRIS YOUNG har en ny singel ute, ”Drowning” som är en typisk Chris Young låt – en känslosam ballad. När han sjöng den första gången inför publik (på Grand Ole Opry) så kunde han inte slutföra låten. Ja kolla själva på klippet.

BILLY RAY CYRUS + JOHNNY MCGUIRE Billy Ray har inte platsat på mina listor men med denna låt är han mer rumsren. En duettpartner som Johnny McGuire är också lyckad. Johnny var med i gruppen Walker McGuire men de splittrades i början på året. Jag gillar den här låten ”Chevy’s and Fords”..

ASHLEY MCBRYDE hör till de mest populära nya kvinnliga artisterna just nu. Det ryktas om att ett nytt album skulle vara på gång men under tiden har vi hennes singel ”One Night Standards”. Det låter som en dubbelbottnad text och handling…

MAVERICKS. Gubbarna som spelar country med en hel del Tex/Mex är på gång med en ny singel ”Swingin”. Det är en cover på John Anderson’s hit från 90-talet. Det finns två videoklipp. Här har vi med live versionen från en konsert med ett kanske onödigt långt intro (men ni vet ju hur man kommer fram i videon).

SHANE OWENS är en artist som är mer på den traditionella sidan. Debutalbum 2016, Debut på Opry 2017 och en [EP] 2018. Nu släpper han en singel ”Hard Luck Girl” som inte är med på någon av plattorna han släppt.

AARON WATSON är en av de Texaner som jag gillar bäst. Från albumet ’Red Bandana’ släpps singeln ”Country Radio”.

LITTLE BIG TOWN har inte haft så stora framgångar när det gäller försäljning de senaste åren. Därför ska det bli kul att se hur country-fansen tar emot den nya singeln, ”Over Drinkin’. De kommer med ett nytt album ’Nightfall’ den 17:e Januari.

https://youtu.be/jlQZXZ0NsLM

OBS:
Vill ni höra lite mer ny countrymusik så gå till Youtube och sök på: NewCountry4You