Country4you

BELLAMY BROTHERS kommer till Skandinavien i Januari. De startar i Tromsö den 12:e och slutar i Malmö den 29:e. Koncert-listan uppdateras inom kort. Nu den 15:e släpper de albumet ’Covers from the Brothers’. En av låtarna är en cover på Billy Swans ”I Can Help” och då har de med Dennis Quaid.

LUKE BRYAN tar ännu en singel från Deluxe-versionen av albumet ’Born Here, Live Here, Die Here’. Låten heter ”Up” och är inte lika bra som tidigare låtar. D v s sedan 2010 har alla av hans singlar toppat någon av listorna i Nordamerika. Undantaget är den låten som Luke och fansen gillar mest, ”Country Girl (Shake It for Me)”. Så här är ”Up”:

REBA har släppt att nytt [3CD] album ’Revived, Remixed,Revisited’. Disc 1 kallas Revived och har nyinspelade låtar med bandet. Disc 2, Remixed är helt nya versioner med dator och mixerbord till hjälp så var beredd på att hoppa över de flesta låtarna om du är allergisk mot poppig country. På Disc 3, Revisited, är låtarna producerade av Dave Cobb. Det är på den som vi hittar ”Does He Love You.” med Reba och Dolly Parton. På disc 2 finns en remixad version av samma låt (med Linda Davis). ’Dunka-dunka’ och sången har inte samma takt.
Men så här ska den låta:

CODY JOHNSON släppte den 8 oktober sin [2CD] ’Human The Double Album’. Den aktuella singeln från albumet heter ”Til You Can’t”. Han är väl en av populäraste countrysångarna från Texas.

RANDY ROGERS & WADE BOWEN (från Texas) har gjort två album tillsammans ’Hold My Beer, Vol.1’ och ’Vol.2’. De sjunger om att bli ”Rhinestoned”. Att få kläder med falska diamanter och juveler i glas. Inte bara cowboys och countryartister typ ”Rhinestone Cowboy”. Har även sett dansband med strass eller bling som vi kan kalla det.

LEE BRICE är en artist som har många låtar som varit så populära så de spelats på radio uppemot året. Den senaste låten heter ”Memory I Don’t Mess With”. Den toppar denna veckas countrylista på Billboards. Det handlar om hans minnen om en flickvän.

RYAN HURD och MAREN MORRIS har varit gifta i tre år. De har för första gången gjort en duett och de tycker man hamnat helt rätt. Låten heter ”Chasing After You”. Det kan vara så att numera så jagar de efter sonen som är 1,5 år. En sak till. På fredag den 15 släpper Ryan albumet ’Pelago’

CHRIS YOUNG + MITCHELL TENPENNY är på countrylistorna med “At the End of the Bar”. Mitchell Tenpenny släpper ett album till snart. Men med jullåtar!

RANDALL KING är från Texas.Hans förebilder är bl a George Strait, Merle Haggard som spelades hemma hos familjen. Nu lägger han även till Josh Abbott bland inspirationsgivarna. Den senaste singeln heter ”Record High”.

CHRIS JANSON senaste singel heter ”Bye Mum”, en tårfylld låt. Den skrevs av Chris och Brandon Kinney efter att dennes mor gått bort. Låten beskriver hur viktig mamma är allt från skolstart till dess hon dör.

ZAC BROWN BAND tänker göra en come back den 15 oktober. Albumet som släpps i oktober heter alltså ’Comeback’. Från den plattan kommer singeln ”Same Boat”.

JIMMIE ALLEN + BRAD PAISLEY har låten ”Freedom Was a Highway” som blivit ganska populär. Jimmie föddes 85 i Delaware men flyttade till ’the Music City USA’ 2007. Han ställde upp i American Idol två gånger utan att lyckas – men han blev vän med Scotty McCreery så det blev en platta och en turné med Scotty. Brad har inte haft några större framgångar de sista åren. Den senaste singeln ”City of Music” kom i juni.

ELLE KING + MIRANDA LAMBERT har jobbat ihop och fått en riktigt bra låt. Jag har förkärlek till låtar som har tempo precis som ”Drunk (And I Don’t Wanna Go Home)”. Elle har kända föräldrar och hennes styvfar gav henne några plattor när hon var sju. Tack vare dem så sjunger hon all typ av musik, blues, country, rock etc. Men som biologiska pappan så har hon också en fot inne i TV-industrin. Vi väntar nu på en ny platta. När det gäller Miranda så vill vi gärna att hon också släpper en ny platta.
När det gäller videon så ha koll på svärmor.

BRETT YOUNG kommer till Oslo och Stockholm i mars 2022 (enl vår Country Music Konsertguide 2022). ”Not Yet” är den av hans låtar som spelas mest på radio i Nordamerika just nu. Bretts album ’Weekends Look a Little Different These Days’ kom i juni. Det kom en ackustisk version av albumet den 3 sept.

KYLE PARK från Austin Texas föddes ’85 och han har haft många låtar på Texas countrylista. Den senaste heter ”Rewind” och handlar om att kunna gå tillbaka i tiden och återuppleva och göra rätt.

OBServera Spotify listan till höger har du ännu mera bra country. Listan Heter

Country4you Oktober 2021

 

Uppdaterad av Rolf Berglund 13 Okt 2021

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy