Country4you

THOMAS RHETT nya singel är en hyllning till alla countryartister och en tillbakablick i Countryns historia. Det är flertal referenser till Alan Jackson, Hank Williams, Alabama. Det blir många låttitlar som hamnar inne i texten. Kommer du på några titlar med artister. Singeln heter ”What’s Your Country Song”.

TROY CARTWRIGHT är en produkt från Berklee Music College I Boston som utvecklats med musiktradiotionerna I Texas  i botten . Han kommer från Dallas och han skriver det mesta av sin musik. Här är singeln “Hung Up on You”.

ADAM DOLEAC är också en god singer/songwriter. Han kommer från Hattiesburg, Mississippi där han i stället för att ta över pappas elinstallationsfirma försökte lyckan inom olika idrotter. Det slutade med att han blev musikartist. Han vill inte hamna i något speciellt fack så någon låt då och då blir med en dragning mot pop. Men singeln “The Whiskey’s Fine” är southern rock

ERIC CHURCH  släpper nu singeln ”Hell of a View”. Har sökt på nätet om han har något album på gång. Verkar som man avvaktar pandemin. Det är ju två år sedan han släppte ’Desperate Man. Han har däremot släppt flera ”MP3 singlar” för köp och nedladdning på nätet.

JASON ALDEAN har aldrig varit en av mina större artister men förra singeln ”Got What I Got” var en av hans bästa låtar. Vad säger vi om den nya singeln – ”Blame It on You” ?????

CURTIS GRIMES har gjort en cover på en låt som Daryle Singletary gjorde originalet till på sin sista platta (2015), ”Still a Little Country Left”. Curtis cover är lika bra men jag är tveksam till om det ändå blir en hit.

RANDY ROGERS BAND har ett bra album – ’Hellbent’ som kom 2019. Från den så kommer nu singeln ”Drinking Money” som handlar om att gå ut på fredagen och ha pengar till dricka. Jag har läst att de ändrade texten lite innan de släppte albumet. I videoklippet börjar låten efter 1.25.

LEE BRICE toppade countrylistan för några veckor sedan med “One of Them Girls”. Lee kommer ut med albumet ’Hey World’ om knappt tre veckor. Lee’s senaste singel ”Memory I Don’t Mess with” och föregående singel är med på det albumet.

MARGIE SINGELTON fyllde i oktober 85 år. Margies man var orkesterledare men han gick bort 2014. Hon bestämde sig att fortsätta att stå på scen och till hennes 85-årsdag släpptes en EP ’Never Mind’ och titellåten ”Never Mind” släpptes nu som singel. Hennes musik är country och gospel.

Uppdaterad av Rolf Berglund 16 nov 2020

OBS:
Vill ni se och höra lite mer ny countrymusik så gå till Youtube och sök på: NewCountry4You
Vill du inte ha reklam så kan du skaffa YouTube Music Premium .

Nyaste låten är sist i listorna. De första låtarna på listan kan deletas under veckan