Country4you

Nya si

Nya singlar April

BIG & RICH har skrivit en låt som kom till för att peppa medmänniskor att man måste stanna hemma. ”Stay Home”. En kul låt, bara det att ha en tom toa-pappersrulle på audiovideon. Flera politiker hyllar Big & Rich för att de stärker de boende i Tennessee.

THOMAS RHETT, KEITH URBAN, REBA, CHRIS TOMLIN, HILLARY SCOTT har spelat in en låt som Thomas Rhett varit med att skriva. Både låtskrivarna och artisterna skänker överskottet på försäljningen till ’The MusiCares COVID19 Relief Fund’. Thomas Rhett fick idén till låten för något år sedan när han såg så mycket elände i världen. Han hade inga problem att få de här artisterna.

TOBY KEITH har en kusin. Varför han sjunger om kusinen vet jag inte men singeln som han nyss släppt är riktigt bra, men ingen hit??. Låten är med på albumet ’Greatest Hits: The Show Dog Years’. Detta är ”What’s Up Cuz”

ANDREW HOPSON har sjungit in ”Stronger Than That”. En låt som handlar om vad som händer i puben en vanlig kväll med polarna och chicksen.

SHANE OWENS är från Alabama och spelar bra traditionell country eller som jag säger ’Gammelcountry’. Från det utsökta albumet ’Thankful for Country Music’ kommer singeln ”Love Me to Death”

JASON ALDEAN blandar bra musik med mindre bra. Den nya singeln ”Got What I Got” är en ballad med lite sugande blues-takter. Den här låten är också från albumet ’9’.

FLORIDA GEORGIA LINE säger på sin senaste singel – ”I Love My Country”. Kan hända att det blir en större hit än förra singeln ”Blessings”

Nya singlar Mars 2020

TRACE ADKINS nya singel “Better off” handlar om att vara tvungen att stanna hemma. Den skrevs före Coronaviruset men passar bra idag. Dessutom gjordes videon bara någon timme innan tornadon härjade öster om och i Nashville den 3 mars.

CHAD COOKE BAND är från Houston TX – alltså inte någon bakgrund från de Svenska dansbanorna. Deras singel ”Four Minutes” handlar om att han bjuder upp en partner till en dans. ’Risk It All’ heter albumet från 2018. De har nog något nytt på gång?

NICO MOON är från TX men han bor nu lite väster om Atlanta, Georgia. Han har skrivit en del låtar men går nu in för en solokarriär. I februari kom hans debutplatta, ’Good Time’ [EP]. ”Good Time” heter också hans debutsingel.

ELEVEN HUNDRED SPRINGS är en grupp från Dallas bildades någon gång på 90-talet men nuvarande bemanning är från 2016. Från albumet ’Here ’tis’ från i år kommer singeln ”This Morning It Was Too Late”. – Lite dansrytm igen !!.

BRANDY CLARK’s senaste officiella singel ”Who You Thought I Was” har inte hamnat på stationernas spellistor – ännu! Jag tycker den är bra. Har ännu inte lyssnat på hennes nya album ’Your Life is a Record’

 

Nu är det alltså dags med en come-back. Först singeln och videon ”Gaslighter” och den 1/5 släpps albumet ’Gaslighter’ (som man kan hitta redan nu på nätet för nedladdning – men inte streaming).

Uppdaterad av Rolf Berglund 6 April-2020

OBS:
Vill ni se och höra lite mer ny countrymusik så gå till Youtube och sök på: NewCountry4You
Vill du inte ha reklam så kan du skaffa YouTube Music Premium .

Nyaste låten är sist i listorna. De första låtarna på listan kan deletas under veckan