Country4you

Pam Tillis til Scandinavia (2010)

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Pam Tillis

Enda en amerikansk country artist er nå klar for konserter i Skandinavia. Pam Tillis, datter av country-legenden Mel Tillis besøker både Danmark og Sverige i sommer. Er det kanskje Pam Tills som er den fortsatt ukjente country artisten som skal opptre på Stevneplassen i Skien den 13.august?….tiden vil vise.

Pam Tills opptrer på SCC Country Festival i Silkeborg, Danmark 8. august, og Furuviks festival i Gävle, Sverige  14. august.

Fra 1991 og frem til 2010, har Tillis gitt ut mer enn 30 singler på de amerikanske country hitlistene, inkludert hennes eneste nummer en singel,  «Mi Vida Loca (My Crazy Life)» i 1995. Hun har gitt ut ti plater (ni studioalbum pluss et Greatest Hits album).

Tillis vokste opp i Nashville, omgitt av musikk. Som datter av country stjernen Mel Tillis, debuterte hun på Grand Ole Opry i en alder av 8, der hun sang «Tom Dooley».

I 1993 vant hun sin første store pris som Country artist, ved å vinne CMA Awards «Vocal Event of the Year» med George Jones for« I Don’t Need Your Rockin ‘Chair».

Iløpet av 2010 vil Pam gi ut en kokebok(!?), og et nytt album som inneholder re-innspilte versjoner av mange hit-singler fra tidlig til sent på 90’tallet.

Hør noen av Pam Tillis’ låter her.

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy