Country4you

Randall King slipper ny EP i god klassisk country stil

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Randall King vokste opp i den lille vestlige Texas byen Hereford, hvor klassisk country musikk og artister som George Strait, Keith Whitley og Merle Haggard ble flittig spilt i husstanden.

Etter å ha studert musikkproduksjon ved South Plains College dannet King et band kaldt Randall King Band som ga ut et album kalt «Old Dirt Road» før gruppen ble splittet. King valgte å fortsette sin musikk-karriere alene og valgte å fokuserte på tradisjonell country.

I 2016 spilte han in EPn «Another Bullet» og to år senere ga han ut sitt første selvproduserte Album. Texas artisten har virkelig klart å bringe oss tilbake til den tradisjonelle musikkstilen vi kjenner ifra 90 tallet. Hans tekster er ekte og preget av hverdagens opp å nedturer, om å overvinne kampene han har hatt i sin fortid hvor han som elev på videregående skole slet med både depresjon og OCD og senere alle hindringer han har møtt i oppstarten av sin karriere.

Våren 2020 mistet King sin søster og beste venn, noe som selvsagt preget hans liv og musikk-karriere. Artistens åpenhet om tapet av et nært familiemedlem har fått stor oppmerksomhet og Kings nyeste EP «Leanna » som ble sluppet i midten av Desember 2020 er oppkalt etter hans avdøde søster. Ep`n blir sett på som hans store debut etter å ha signert kontrakt med Warner Music Nashville.

Randall King er definitivt en jordnær og godt likt artist som vil fortsette å vokse innen country musikken i fremtiden.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy