Country4you
Sladder

Reba McEntire blir norsk gudmor

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Reba McEntire

Reba McEntire er i ferd med å gjennomføre et episk eventyr som mest sannsynlig vil innebære en stor flaske champagne. Superstjernen har valgt å døpe Norwegian Cruise Line’s største skip noensinne, et 4200-passasjerer stort fartøy med det passende navnet Norwegian Epic.

USA Today rapporterer at Reba skal være i New York City den 2. juli for å delta i dåpen av Norwegian Epic.  Skipet vil også være i New York på nasjonaldagen den 4. juli, og vil da bli sentral i fyrverkerishowet til Macy’s. Reba har også nylig returnert fra et cruise i Middelhavet på det norske cruiseskipet «Norwegian Gem«, og det er nok derfor hun er valgt som gudmor denne gangen.

«Vi oppdaget at de er hyppige kunder på våre skip, så derfor mener jeg at Reba er det perfekte valget til å døpe vårt største og mest innovative skip, Norwegian Epic«, sier NCL’s konsernsjef Kevin Sheehan i en uttalelse. «Vi er overbegeistret over at Reba ville være gudmor for Norwegian Epic

Norwegian Epic

Underholdingen om bord er det ingenting å si på, Blue Man Group er hyret inn med sitt show, og Norwegian Epic vil bli hjemmet til et kombinert sirkus-og-middag show kalt Cirque Dreams.

Kanskje vil du også lese:

Bobby Braddock, Reba McEntire og Jean Shepard inn i varmen som nye medlemmer av Country Music Hall of Fame

Roy Skjellaug

Reba blir programleder for ACMs…igjen.

Roy Skjellaug

Reba – What Am I Gonna Do About You

Rolf Berglund
Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy