Country4you

Shelby Lee Lowe – En moderne country artist med en tradisjonell ryggrad

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Han har vokst opp på Hank, Cash og tradisjonell country musikk. Når du lytter til musikken til denne nykommeren som kommer fra utkanten av Nashville, er det lett å høre ekko av Bakersfield blandet med moderne stil og indie- rock.

Shelby Lee Lowe er lidenskapelig opptatt av låtskriving og dens varige kraft en sang kan ha på en persons liv. Som låtskriver og artist legger han igjen en enorm overbevisning i sangene han skriver og fremfører. Shelby ble uteksaminert med en grad i Music Business fra MTSU og signerte sin første publiseringsavtale med Banner Music i Nashville. Han har turnert over hele USA og spilt på flere festivaler hvor han har åpnet for store artister som Keith Urban, Miranda Lambert og Dwight Yoakam. Shelby har utmerket seg stort som artist.

Albumet «Stubborn Heart» ble sluppet i September i 2021. Tittellåten «Stubborn Heart» handler i stor grad om stahet, å følge hjertet sitt og aldri gi opp. Den har en klassisk country stil og ble skrevet sammen med produsent Andrew Scott Wills og hans gode venn Ben «Jonesy» Jones.

Dette er en artist som er vert å få med seg.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy