Kom i kontakt med oss

Country Artister

Sugarland pakker ut overraskelser med «Gold and Green»

Sugarland

Sugarland pakker ut overraskelser med "Gold and Green"

Jeg visste i grunn ikke at Jennifer Nettles spilte piano. Jeg gjorde noen søk på nett, og fant ut at ikke bare spiller, men hun er veldig, veldig god også! Du kan se selv i disse «behind-the-scenes» videoer av Sugarland fra deres siste plate – «Gold and Green» på Southern Tracks Studios i Atlanta.

I Episode I, «Coming Home», får du omtrent sju minutter med tanker og diskusjoner som går i denne sangen. Da Nettles spilte den for Kristian Bush advarte hun ham, «Det er egentlig gospel». Hun legger til at det gir albumet noen fine mangfold fordi det verken er country eller pop. Bush snakker om at han liker hvordan sangen fanger følelsen av å kjøre tilbake til den gamle innkjørselen fra ferie. (Gode eller dårlige, du må innrømme at følelsene er svært reelle.)

I Episode II, overrasket «Maybe Baby» Sugarland meg igjen, denne gangen ved å sette Bush foran mikrofonen i hele sangen. Jeg har vært en langvarig fan av hans gitar og mandolin spilling, så begynte jeg å tenke at stemmen hans kan være en av hans aller beste instrumenter.

Episode III, Denne videoen ble filmet i Atlanta hvor Sugarland produserte sitt nyeste album, Gold and Green. Sugarland har nå lagt opp sine tre episoder av «behind the scenes» som handler om hvordan albumet ble laget.

Hvilken er din favorittepisode ?

1. Episode I, Coming Home

2. Episode II, Maybe Baby

3. Episode III, Gold and Green

MERK: Hvis du allerede har «Gold and Green» CD’en, sett den i pc’en og gå hit for å låse opp kult bonusinnhold, nedlastinger og muligens, vinne noen premier.

Kjøp Sugarland album hos

Klikk for å kommentere

Kommenter dette innlegget

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les mer i kategorien: Country Artister

Følg oss på Facebook

Country Kalenderen:

september, 2017

Ingen arrangementer

Artist/Band:

  • country4you.com
  • country4you.com
  • country4you.com
  • country4you.com

Populære artikler:

  • country4you.com
Till Toppen
X