Country4you

Sugarlands besøk i Norge

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Torsdag i forrige uke landet den populære duoen Sugarland i Norge for å være med på Nobels fredspris konsert. Det prestisjetunge oppdraget ble tatt godt imot av duoen. Fredag ble jeg møtt i lobbyen på Oslo plaza av to avslappede, stolte og ikke minst smilende artister.

Rett etter vår egen Jarle Bernhoft opptrådte Sugarland med sine to hits fra albumet The Incredible Machine, Stuck Like Glue og Tonight. Publikum tok godt imot den karismatiske duoen som består av Jennifer Odessa Nettles og Kristian Bush.

Hva syntes Sugarland selv om å bli valgt ut til å opptre på Nobels fredspris konsert?

Country4you.Com møter Sugarland
Kristian Bush, Ann Elisabeth Torgals og Jennifer Nettles

Duoen fikk spørsmål om å opptre på konserten i midten av Oktober, mens de selv holdt på med sin egen turne. -Det var selvfølgelig en stor ære, man sier ikke nei til å delta på Nobels fredspris konsert. Og det at det er en så stor og viktig global hendelse gjør det hele så utrolig for oss. Det er veldig spennende for oss å være her. Det er vår først gang i Norge også.

I august i år ble Sugarland utsatt for en stor tragedie. Rett før de skulle på scenen under Indiana State Fair kom et voldsomt vindkast og blåste overbygget deres ned over publikum. Seks mennesker døde og flere ble skadd. Nesten som ventet ble det erstatningssøksmål mot Sugarland.
Det er veldig emosjonelt å bli saksøkt, vi mistet fans vi bryr oss om, men allikevel føler vi at vi får stor støtte fra fansen vår og folket i Indidanapolis, forteller Jennifer.

Sugarland mistet i tillegg store deler av scenen sin og fortsatte siste halvdel av turneen uten andre rekvisitter enn seg selv og musikken.
-Ja, det var et savn selvfølgelig, men scenen var mest for publikum sin fornøyelse, vi ser jo ut mot dem. Og vi føler at vi måtte ta et enda kraftigere tak i musikken og virkelig gjøre noe stort ut av den.

Som sin siste Incredible Machine Tour konsert holdt Sugarland en helt gratis konsert i Indianapolis for å vise sin støtte til de etterlatte og ofrene etter katastrofen og minnes at det som holder oss sammen er kjærlighet.

Nå som turneen er over og duoen har tid til å puste litt er vi jo spent på hva de skal gjøre videre. Jennifer giftet seg nylig med modellen Justin Miller, også kalt Mr. Biscuit, kjekkasen vi såvidt ser i videoen «Want to» fra 2006 albumet Enjoy the Ride. Kristian holder på med flere prosjekter på si.
-Vi har ikke planene klare for neste år ennå, vi kommer til å turnere litt, både sammen og hver for oss. Og vi skal ta oss tid til å skrive og være kreative, sier Kristian.

De vet ennå ikke om det blir noe nytt album eller hvor og hvordan de kommer til å turnere i 2012.
-Det blir ikke noen Incredible Machine Tour i alle fall, det har vi gjort i to år nå. Nå skal vi gjøre noe nytt og annerledes, vi bare vet ikke hva det er ennå, ler de.

Uansett så gleder vi oss til å se hvilke sprell Sugarland finner på i 2012.

Her er deres fremførelse av Stuck Like Glue og Tonight under fredspriskonserten:

[sws_red_box box_size=»600″] Vinnere av signert «The Incredible Machine» CD er:
– Arnfinn Skeie, Eiken
– Jeanette Evju, Horten
– Helene Wildengel, Mariestad
– Linn Røen, Oslo

Vinnere må sende sin adresse til post@country4you.com. Emne: Signert Sugarland CD
[/sws_red_box]

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy