Country4you

The Chicks til Norge og Sverige!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

De Grammy-vinnende superstjernene i The Chicks annonserte nettopp sin verdensturné i 2023. Oslo setter det hele i gang, før Stockholm også får besøk at bandet som er kjent for låter som «Wide Open Spaces«, «Cowboy Take Me Away«, «Travelin’ Soldier» med flere.

Med seg som special guests har de ingen ringere enn Maren Morris.

The Chicks, tidligere kjent som Dixie Chicks, ble dannet i 1989. Gruppen består av tre medlemmer, Natalie Maines, Emily Strayer og Martie Maguire, og har vært en av de mest suksessrike og innflytelsesrike countrygruppene i moderne tid.

Gruppen fikk sitt store gjennombrudd med albumet «Wide Open Spaces» i 1998, som ble en enorm suksess og solgte over 12 millioner eksemplarer. Albumet inkluderte flere store hitlåter, inkludert tittelsporet «Wide Open Spaces» og «There’s Your Trouble«. Gruppen vant også flere Grammy-priser for albumet, inkludert Beste Countryalbum.

Selv om gruppen har hatt noen pauser i karrieren, har de fortsatt å være aktive og utgitt flere album, inkludert «Gaslighter» i 2020, som ble godt mottatt av både kritikere og fans. Med en unik sound og en sterk vilje til å uttrykke seg gjennom musikken sin, fortsetter The Chicks å inspirere og underholde publikum over hele verden.

Maren Morris ble født i 1990 og vokste opp i en musikalsk familie. Som ung startet hun å synge og spille gitar, og hun begynte å opptre på lokale scener i Texas.

Morris ble først kjent for sin deltakelse i TV-programmet «American Idol» i 2011, hvor hun ble stemt ut i semifinalen. Men hun ga ikke opp musikken og fortsatte å jobbe med å skrive og spille inn musikk. Hun fikk sitt store gjennombrudd i 2016 med albumet «Hero«, som inkluderte hits som «My Church» og «80s Mercedes«. Albumet fikk positive anmeldelser og ble en stor suksess.

Morris’ musikk skiller seg ut fra tradisjonell country ved å inkludere elementer fra pop og R&B. Hun har også blitt kjent for sine tekstlige temaer som tar opp temaer som feminisme, kjærlighet og selvrefleksjon. I 2018 ga hun ut EP-en «Girl«, som inkluderte tittelsporet «Girl» som ble en hit og ble rost for å være en feministisk hymne.

Med sin unike sound og kreative tilnærming til countrymusikk, har Maren Morris raskt etablert seg som en av de mest spennende og innflytelsesrike artistene i sjangeren. Hun fortsetter å inspirere og engasjere publikum over hele verden.

NORGE  – Oslo Spektrum 20. juni.
SVERIGE: Avicii Arena | Stockholm 21. juni

Billetter i salg fredag 17. februar kl. 10:00. (LiveNation.no / .se)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy