Country4you

Tim Mcgraw Ten @ Ten hos Jay Leno show

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tim Mcgraw med Ten @ Ten hos Jay Leno

Legg til Tim Mcgraw på den voksende listen over Country artister som besøker Jay Leno for å bli grillet med spørsmål om alt og ingenting. Det blir raskt min favoritt-del av programmet der Leno stiller spørsmål som synes å være ganske så tilfeldige, og ikke i noen særlig bestemt rekkefølge. Derfor er det litt mer underholdende enn et vanlig «sit-down» show. I forrige uke var det altså Mcgraw sin tur, og intervjuet ble gjort fra et studio i Nashville. Her er litt av hva Leno og Mcgraw snakket om.

Leno går rett på sak, og kommer med et spørsmål ang. sport først:

Leno: Hva er din favorittgren som du bare må få med deg i Vinteren Olympisk Leker? Skøyter, sier Mcgraw. «Altså, jeg har et hus fullt av kvinner, derfor liker jeg å se skøyter.

Da bringer Leno opp «huset som er fullt av kvinner» hos Mcgraw, og vil vite hva Faith Hill kan gjøre som Mcgraw irriterer seg over. Mcgraw forteller at han er rotete av seg, og at kona rydder opp etter han hele tiden…problemet er da at ham ikke kan finne igjen det han hadde lagt fra seg på DET bordet. Hvis dette er hans største problem med hans kone, tror jeg at det kommer til å fungere bra mellom disse i lang tid.

Leno: Verste jobben ? «Plukke tomater i Louisiana da jeg var tenåring, sier Mcgraw. Det varte i ca.tre timer, og så snart det var lunsj-tid,stakk jeg av».

Leno: Hva er på din iPod som ville overraske oss? «Jeg vet ikke om det er så mange overrasker, men Neil Diamond er der. Jeg elsker Neil Diamond».

Leno:
Dårligste date? «Jeg ble bedt med på dans på en katolsk skole i Monroe, La. hvor jeg vokste opp, av ei lokal jente. Vi danset, og så sa hun at hun måtte på toalettet. Jeg så henne aldri igjen….»
Hun forlot vistnok festen med en annen fyr, tilføyer Mcgraw. I sinne og frustrasjon kastet han en hjulvinne på fyrens bil…

Leno: Favorittfilm ? «Forrest Gump»

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy