Country4you
Image default

Tim McGraw – Two Lanes of Freedom

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Et av de beste albumene som har kommet ut så langt i år etter min mening, er Tim McGraw’s tolvte studioalbum «Two Lanes of Freedom«. Tim’s nye album har vært ute siden februar i USA, men slippes først i dag her i Norden. Nederst på siden har du mulighet til å vinne et eksemplar av McGraw’s nye album.

Tim McGraw er en entertainer av stor grad. Jeg har selv vært på konsert med han to ganger. Først på «Brothers of the Sun Tour» i Atlanta sammen med Kenny Chesney, og så under den nye festivalen i London nå i Mars – C2C – Country to Country. Begge konsertene var noe av det beste jeg har vært på, og jeg har vært på noen..

Tilbake til Tim’s nye album. Albumet inneholder en rekke riktig så gode låter. Albumet åpner med det herlige tittelsporet som får i alle fall meg til å drømme meg bort til USA’s langstrakte landeveier. Kanskje ikke så rart siden noe av teksten i låta går slik:

He made these old country roads for driving and dreaming, Mine’s coming true girl here with you on two lanes of freedom. Two lanes of freedom.

Albumet inneholder 11 nye låter som for meg har klistret seg fast i hodet. En låt som spesielt har klistret seg fast i hodet, er nydelige «Nashville Without You«. Er man Nashville og Country fan, så digger du denne låta! Se videoen her:

I samarbeid med Country4you.Com og Lionheart Music Group gratulerer vinnerene som får en CD i posten en av de nærmeste dagene! [/sws_blue_box] ønsker vi å dele ut 5 eksemplarer av Tim McGraw’s nye album. Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen, er å svare riktig på et enkelt spørsmål.

Opps, fant ikke skjemaet.

[sws_blue_box box_size=»600″]Vinnere av Tim McGraw’s nye album «Two Lanes of Freedom» ble:

– Peter Kroon, Lyckeby – Sverige
– Susanne Riddarsporre Nilsson, Torsby – Sverige
– Jeanette Kristiansen, Hov – Norge
– Birgit Lindkvist, Landskrona – Sverige
– Anders Hallberg, Dalby – Sverige[/sws_blue_box]

Vant du ikke? Kjøp «Two Lanes of Freedom» via følgende linker:
[sws_button class=»» size=»sws_btn_medium» align=»sws_btn_align_left» href=»http://clk.tradedoubler.com/click?p=116&a=1751989&g=16861858&url=http://cdon.no/musikk/mcgraw_tim/two_lanes_of_freedom_-_dlx-23082516″ target=»_blank» label=»Bestill i Norge» template=»sws_btn_black» textcolor=»fafafa» bgcolor=»» bgcolorhover=»» glow=»sws_btn_glow_midnightblue»][/sws_button]

[sws_button class=»» size=»sws_btn_medium» align=»sws_btn_align_left» href=»http://clk.tradedoubler.com/click?p=116&a=1751989&g=16861858&url=http://cdon.se/musik/mcgraw_tim/two_lanes_of_freedom_-_dlx-23082516″ target=»_blank» label=»Bestill i Sverige» template=»sws_btn_black» textcolor=»fafafa» bgcolor=»» bgcolorhover=»» glow=»sws_btn_glow_midnightblue»][/sws_button]

[sws_button class=»» size=»sws_btn_medium» align=»sws_btn_align_left» href=»http://clk.tradedoubler.com/click?p(116)a(1751989)g(16861858)url(http://cdon.dk/musik/mcgraw_tim/two_lanes_of_freedom_-_dlx-23082516)» target=»_blank» label=»Bestill i Danmark» template=»sws_btn_black» textcolor=»fafafa» bgcolor=»» bgcolorhover=»» glow=»sws_btn_glow_midnightblue»][/sws_button]

Du støtter Country4you ved å bestille via linkene over. Takk for støtten!

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy