Country4you

Toby Keith konkurranse – Vinn billetter til Oslo konserten!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Toby Keith spiller på Sentrum Scene tirsdag 15.11.11. I samarbeid med Universal Music Norge kjører vi i gang en konkurranse der du kan vinne 2 billetter til konserten!
Vi kjører denne gang konkurransen både på vår Facebookside som nærmer seg 20 000 country music fans, og her på websiden. Du må gjerne delta begge steder!

Er du ikke registrert på Facebook, så er det fort gjort å gjøre det. Registrer deg her
Dersom du allerede er registrert på Facebook, eller registrerte deg nå, så finner du konkurransen her: Toby Keith konkurranse – Vinn billetter til konserten i Oslo!

[sws_red_box box_size=»600″] Denne konkurransen er avsluttet! Vinnere av 2 billetter hver, ble:

– Marianne Sjåstad, Sande
– Terje Risøen, Kvinesdal

Country4you.Com og Universal Music Norge gratulerer de heldige vinnerne![/sws_red_box]

[sws_divider_bar6 barsize=»600″] [/sws_divider_bar6]

For å delta i konkurransen her på nettsiden til Country4you.Com, så trenger du kun å fortelle oss i kommentarfeltet under hva som er DIN Toby Keith favorittlåt!

[sws_green_box box_size=»600″] Konkurransen er GRATIS å delta i. Alt vi ønsker tilbake, er at du bli mottager av Country4you’s nyhetsbrev. Dette blir sendt ut 1-4 ganger pr. måned, er gratis, og du kan når som helst melde deg av dersom du ikke skulle ønske å motta nyhetsbrevet lenger. Konkurransen avsluttes 06.11.11 [/sws_green_box]

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy