Country4you
Alan Jackson Tidligere konkurranser

Vinn Alan Jacksons nye album – 34 Number Ones

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.


AJ Cover
Alan Jackson - 34 Number Ones


Om det skulle være noen tvil: ved utgivelsen av dette doble samlealbumet, drøyt 20 år etter at han debuterte med Here In The Real World, har Alan Jackson hatt 34 låter på listetoppen i USA. Her er de alle, i tillegg til to sjeldne spor og Zac Brown Band-singlen «As She’s Walking Away».

Konkurransen er avsluttet! Vinnere ble Marie M Skaalerud og Runar Berg. Gratulerer! Et eksemplar av 34 Numer Ones er på vei i posten!

Med over 50 millioner solgte album bak seg, har Jackson gjennom en lang og produktiv karriere maktet å kombinere enormt publikumstekke med bunnsolid håndverk – som bevist på 34 Number Ones.

Vi har fått noen eksemplarer fra våre venner i Sony Music og ønsker at nettopp DU skal få et eksemplar av dette «Må Ha» albumet. Alt du trenger å gjøre er å fortelle i kommentarfeltet lenger ned på siden her om hvilken Alan Jackson låt som er din favoritt og hvorfor.

2 heldige vinnere trekkes ut  onsdag 8. desember!

Kanskje vil du også lese:

Toby Keith konkurranse – Vinn billetter til Oslo konserten!

Roy Skjellaug

Vinn billetter til Brad Paisley konsert! (Avsluttet!)

Redaksjonen

Taylor Swift konkurranse – Vinn konsertbilletter!

Roy Skjellaug
Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy