Country4you
Rascal Flatts Tidligere konkurranser

Vinn signert Rascal Flatts gitar! (avsluttet)

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nå har du muligheten til å vinne en SIGNERT RASCAL FLATTS GITAR!
I samarbeid med konsertarrangøren MEP gir vi deg ikke bare muligheten til å få en signert gitar, men også få MØTE bandet under en av konsertene i Norge eller Sverige. Vinneren får altså møte Rascal Flatts personlig og får der en gitar utlevert som gutta i Rascal Flatts signerer der og da…kult, ikke sant?

Ikke nok med at du kan vinne en signert gitar og Meet & Greet, så har vi også fått noen eksemplarer av Rascal Flatts’ nyeste album «Changed» fra Lionheart Music Group. Alle som deltar i konkurransen er med i trekningen av den nyeste CD’en, og vi trekker ut vinnere hver uke frem til starten av mars. (Du er selvfølgelig med i konkurransen videre om å vinne gitaren også selv om du skulle vinne en CD.)

Alt DU trenger å gjøre, er å trykke på Facebook knappen under, samt svare på et enkelt spørsmål. Konkurransen går frem til 2.mars og vi trekker da ut en heldig vinner som blir informert umiddelbart. Deltagere i denne konkurransen MÅ ha kjøpt billetter til en av konsertene for å kunne delta. Har du ikke kjøpt billett enda, så kan du gjøre det
via denne linken.

Opps, fant ikke skjemaet.

[sws_green_box box_size=»600″]Vinner av Meet & Greet og signert gitar av Rascal Flatts: Linda Jakobsen fra Horten. (Linda skal på Country Music Festival Vinstra)

Vinnere av Rascal Flatts’ siste CD «Changed»:
– Lise-Mari Olden, Opphaug (NO)
– Egil Kråbøl, Østre Gausdal (NO)
– Lena Roth, Våxtorp (SE)
– Stine Mari Liland, Langevåg (NO)
– Sanna Lindgren, Hammerdal (SE)
– Line Strande Hagen, Hunndalen (NO)

CD blir sendt i posten til vinnere i løpet av kommende uke!

Gratulerer til alle vinnere![/sws_green_box]

Kanskje vil du også lese:

Maria’s møte med Taylor Swift

Roy Skjellaug

Vinn Alan Jacksons nye album – 34 Number Ones

Roy Skjellaug

Vinn billetter til Brad Paisley konsert! (Avsluttet!)

Redaksjonen
Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy