Country4you

26. august 2014 – Brad Paisley-dagen vi gleder oss til!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Denne dagen kommer Brad Paisleys nye album! Vi vet ennå veldig lite om plata, ikke en gang navnet har kommet ut enda, men låta ”River Bank” som allerede er ute lover oss en ny bra musikkopplevelse. Denne ligger nå på 22. Plass på Billboard.

Her kan du se den offisielle videoen til ”River Bank”:

Albumet er det tiende studioalbumet til Brad, og vil kanskje gi ham enda flere #1 plasseringer i tillegg de 22 han har fra før. Hvis du skal til USA i sommer, så finner du sikkert en konsert i nærheten for han skal turnere flittig på hjemmebane den nærmeste tiden.

Det kanskje ikke alle vet om Brad er at han har gitt ut en bok. I 2011 kom boken ”Diary of a Player: How my Musikal Heroes made a Guitar Out Of Me” ut, som han skrev sammen med David Wild, en redaktør i Rolling Stone Magazine. Dette er historien om hvordan Brad kom inn i musikkbransjen og hvordan hans personlige historie har satt sine spor i hans karriere. Blir dette ferielektyre for countryfantaster under tiden vi venter på den 26. August?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy