Country4you

Årets utgave av Countryturen USA er over. Vi er trygt hjemme igjen fra en fantastisk reise!

Det er ikke satt opp noen ny tur for 2023. Dette er noe vi vurderer fortløpende om vi skal gjøre. Det vil i så tilfelle bli lagt ut informasjon både her på Country4you.com og på våre Facebooksider når vi har bestemt oss for om det blir ny tur i 2023 eller ikke.

Du kan også skrive deg opp på varslingslisten under her. Da vil du få en epost fra oss når vi har nytt å komme med.

Skriv deg på interesseliste så sender vi deg en epost når Countryturen USA 2023 legges ut

Interesseliste Countryturen USA 2023

* indicates required

Country4you vil bruke informasjonen du oppgir på dette skjemaet til å komme i kontakt med deg. Vi ønsker å gi deg oppdateringer, nyheter og annen relevant informasjon. Du gir oss tillatelse til å kontakte deg ved å huke av i feltet under:

Du kan når som helst melde deg av listen igjen om du ikke lenger skulle være interessert i å få nyhetsbrev fra oss ved å klikke på abonnementslinken i bunnteksten til all mail du mottar fra oss, eller ved å kontakte oss på nyhetsbrev@country4you.com. Vi vil behandle informasjonen din med respekt. For mer informasjon om våre retningslinjer for personvern, vennligst besøk vår hjemmeside. Ved å klikke nedenfor godtar du at vi kan behandle informasjonen din i samsvar med disse vilkårene.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Spørsmål om turen?

Kontakt:
Roy Skjellaug i Country4you på telefon 48 12 38 11 eller på e-post: roy@country4you.com

Se bilder fra Countryturen USA i 2014, 2015, 2016 og 2017

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy