Country4you

Countryturen USA 2016

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I samarbeid med Fotefar Temareiser arrangerte Country4you Countryturen 2016 til Memphis og Nashville sammen med Ottar «Big Hand» johansen og co-producer, Bjørn ”Southern” Nilsen. Vi startet i Memphis og fikk med oss både Elvis’ Graceland og Sun Studio der legender som Elvis, Jonny Cash og Jerry Lee Lewis har spilt inn sine plater. Vi besøkte også Lorraine Motel der Martin Luther King ble skutt.

På veien ut fra Memphis mot Nashville stoppet vi på Loretta Lynn sin Ranch og fikk med oss Loretta Lynn’s Gospel Music Festival, samt en omvisning på ranchen. På ettermiddagen var vi på plass i Music City – Nashville.

I Memphis fikk vi en omvising i nabolaget der Elvis og Johnny Cash vokste opp.
En kveld på bar-gaten i Memphis er en stor opplevelse, og vi var selvsagt en tur på Beale Street der musikk-barene ligger på rad og rekke. Vi nevner Jerry Lee Lewis Honky Tonk Bar, B.B. King’s Blues Club og Blues City Cafe. 

Fra Memphis mot Nashville stoppet vi halvveis på turen ved Loretta Lynn sin ranch. Her er det et flott museum som vi også brukte tid på.

I Nashville sto høydepunktene i kø. På programmet var det konsert på ærverdige Ryman, besøk i Country Music Hall of Fame, Johnny Cash-muséet og selvsagt honky-tonk barene på Broadway. Tidligere sjef for Warner Brothers Music i Nashville, Bob Sapori var guiden vår i countrybyen.

I Nashville ble det også en enestående konsert med Ottar «Big Hand» med venner på en honky-tonk bar. Det var en stor opplevelse!

Takk for en fantastisk tur!

Gruppebilde Countryturen 2016

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy