Kom i kontakt med oss

Country Nyheter

Alabama-medlem med Parkinsons diagnose

Triste nyheter for alle Alabama fans! Jeff Cook, en tredjedel av Country Music Hall of Fame gruppa Alabama, har fått diagnosen Parkinsons sykdom, en progressiv sykdom i nervesystemet som påvirker bevegelse og fører til skjelvinger.

Cook som er felespiller og gitarist i bandet, ble diagnostisert for omlag fire år siden. Han og hans bandkolleger – Randy Owen (vokal/gitar) og Teddy Gentry (bass) – har holdt diagnosen privat inntil nå.

På grunn av hvordan sykdommen påvirker kroppen hans, har Cook nå valgt å trekke seg fra bandets spillejobber fra slutten av april.

Denne sykdommen frarøver deg din koordinasjon, balanse, og fører til skjelvinger”, sier Cook i en pressemelding som er sendt ut til fansen og media. Cook fortsetter med å fortelle, “For meg har dette gjort det svært frustrerende å prøve og spille gitar, fele eller synge. Jeg har prøvd å ikke belaste noen med detaljene om min tilstand fordi jeg ikke vil at musikken skal stoppe eller festen ta slutt. La meg si det slik, jeg vil ikke kalle det slutten, men noen ganger dikterer kroppen vår hva vi har å gjøre, og min forteller meg at det er på tide å ta en pause.

Cook planlegger å spille bandets konsert 27.mai i Orange Beach, Alabama, samt en kommende fanklubb event. Utover det ønsker han kun å spille og synge når han føler at han er klar for det.

 

 

 

 

Du kan også bli skribent på Country4you.Com! Send oss din artikkel på Tips Oss så legger vi artikkelen ut med ditt navn som forfatter.

Klikk for å kommentere

Kommenter dette innlegget

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les mer i kategorien: Country Nyheter

Følg oss på Facebook

Country Kalenderen:

august, 2017

Ingen arrangementer

Artist/Band:

  • country4you.com
  • country4you.com
  • country4you.com
  • country4you.com

Populære artikler:

  • country4you.com
Till Toppen
X