Country4you
Image default

Alabama-medlem med Parkinsons diagnose

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Triste nyheter for alle Alabama fans! Jeff Cook, en tredjedel av Country Music Hall of Fame gruppa Alabama, har fått diagnosen Parkinsons sykdom, en progressiv sykdom i nervesystemet som påvirker bevegelse og fører til skjelvinger.

Cook som er felespiller og gitarist i bandet, ble diagnostisert for omlag fire år siden. Han og hans bandkolleger – Randy Owen (vokal/gitar) og Teddy Gentry (bass) – har holdt diagnosen privat inntil nå.

På grunn av hvordan sykdommen påvirker kroppen hans, har Cook nå valgt å trekke seg fra bandets spillejobber fra slutten av april.

Denne sykdommen frarøver deg din koordinasjon, balanse, og fører til skjelvinger”, sier Cook i en pressemelding som er sendt ut til fansen og media. Cook fortsetter med å fortelle, “For meg har dette gjort det svært frustrerende å prøve og spille gitar, fele eller synge. Jeg har prøvd å ikke belaste noen med detaljene om min tilstand fordi jeg ikke vil at musikken skal stoppe eller festen ta slutt. La meg si det slik, jeg vil ikke kalle det slutten, men noen ganger dikterer kroppen vår hva vi har å gjøre, og min forteller meg at det er på tide å ta en pause.

Cook planlegger å spille bandets konsert 27.mai i Orange Beach, Alabama, samt en kommende fanklubb event. Utover det ønsker han kun å spille og synge når han føler at han er klar for det.

 

 

 

 

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy