Country4you

Alan Jackson leverte…som vanlig

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Så har Norge og Sverige hatt gleden av besøk fra Alan Jackson igjen. Det er ganske nøyaktig to år siden sist han var her, og han leverte nå som da. Konserten var faktisk enda bedre denne gangen. Jackson var mer imøtekommende mot sitt publikum, og han snakket en god del mer en hva han gjorde sist. Sist ble han kritisert for å gjøre en «rett opp og ned konsert».

Åpningsmelodien var som sist, «Gone country» , og da var det i gang! Cowboyhatter viftet og folk sang med. De ca. 6500 var i country mood i Skien!

Før konserten i Skien, spilte Jackson i Eskilstuna, Sverige. Rapportene fra Eskilstuna forteller om en bløt fornøyelse. Himmelen åpnet slusene, men lukket dem igjen under Alan Jackson’s konsert. Etter at Jackson hadde spilt siste låt, åpnet slusene igjen..

Tilbake til Skien konserten. Solen skinte og det var en nydelig dag for konsert!
Det fantastiske ekteparet Lee Feek, bedre kjent som Joey + Rory, var med Jackson på alle tre konsertene. Joey + Rory har ikke opparbeidet seg noen navn enda her i Norden, men det blir det nok endringer på nå. De leverte en flott konsert, og duoen har fått seg en rekke nye fans.
Joey + Rory har gitt ut to studioalbum og vant i 2010 prisen «Top New Vocal Duo of the Year». Etter Twitter meldingene som Joey + Rory har langt ut under Norge og Sverige oppholdet, virker det som om de selv har vært fornøyde med konsertene på våre breddegrader. Her er for eksempel en melding som ble sendt ut lørdag:

what a gorgeous drive it was through Norway today. One of the prettiest we’ve ever seen.


I Stavanger var det Forus Travbane som var arena for Jackson konserten. Området har aldri blitt brukt som konsert-arena før, så man var spente på hvordan dette ville gå. Konserten gikk helt fint, og de ca. 13 500 som var møtt frem fikk en god dose musikk med både Rednex, Joey + Rory og Hellbillies på scenen før det var Alan Jackson sin tur.

Alan Jackson hadde på forhånd gått ut med at han ville gjøre en minnemarkering på sine Norske konserter etter det fryktelige som skjedde her 22.07.2011. Dette var en flott gest fra Jackson, og hadde det ikke vært for enkelte «høylytte skravlebøtter», så hadde det vært perfekt. Se video fra Alan Jackson’s fremføring av «Where Were You» i Skien her.

En stor takk til arrangørene som gjør at vi Country Fans får oppleve de store stjernene her i Norden! Neste countrystjerne som holder konserter i både Norge, Sverige og Danmark er Brad Paisley. Vi gleder oss!

Bilder fra konserten i Skien:

[nggallery id=14]

Country4you.Com’s vurdering av konserten i Skien: ToppScore! 6 av 6

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy