Country4you

Alan Jacksons nya låt och hälsan

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Alan Jackson har tillsammans med dottern Mattie skrivit låten ”Racing The Dark». En låt som skrevs under sorgearbetet efter att Matties man Ben, 28 år, dött i en olycka.

Mattie har också skrivit en bok ’Lemons on Friday’ efter dödsfallet.  De hade inte ens varit gifta i 11 månader.  Matties mamma Denise har skrivit förordet

Låten finns för nedladdning under en period i början av försäljningen av boken.

Det tragiska hände för två år sedan. Ben skulle hjälpa en dam upp på en båt men då halkade han och ramlade baklänges och slog i huvudet. Han höll på att återhämta sig men då drabbades han av flera blodproppar och att hjärnan svällde. Han avled på sjukhuset.

I september berättade Alan Jackson i en intervju att han drabbats av en nervsjukdom som gör att nerverna långsamt förtvinar. Det påverkar i första hand balansen. Han räknar med att kunna göra mer musik och hoppas kunna uppträda några år till – men det är nog tveksamt om han kommer till Europa någon mer gång. Här är hela intervjun.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy