Country4you
Country Nyheter

Allie Colleen – Work In Progress

Allie Colleen er ei 22 år gammel jente som normalt sett ville gått utenfor min radar hadde det ikke vært for at hun har en ganske så berømt far.

Colleen er datter av Garth Brooks og hans første kone, Sandy Mahl.

Det var i Owasso, Oklahoma – hvor Allie er vokst opp, at hun tidlig oppdaget sin lidenskap for sang og låtskriving. Hun skjønte raskt at musikken var en lidenskap verdt å følge, så Nashville ble etterhvert neste stopp.

Allie flyttet til Nashville så snart hun var ferdig med videregående skole og musikkbransjen begynte raskt å legge merke til den bemerkelsesverdige låtskriveren. Med flere tilbud og muligheter for å videreutvikle sin karrière, gjorde Allie Colleen et løfte til seg selv om å fullføre college før hun begynte å satse mer som artist og låtskriver.

Allie var jo da også en av Garth Brooks’ 3 døtre som var årsaken til at Garth og Trisha tok pause fra musikken for å følge opp barna under oppveksten og skoletiden.

Nå har Allie kommet ut med sin debutsingel, «Work in Progress». Hør den her og fortell oss gjerne hva du synes om låta og artisten :)

Kanskje vil du også lese:

Hvem blir årets nye medlemmer av Country Music Hall of Fame?

Redaksjonen

Nyt fra Garth Brooks

Carsten

Garth Brooks til Irland i sommer

Redaksjonen
Laster...