Country4you

Anderson East til Norge og Sverige i sommer

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Å oppleve americana-stjerneskuddet Anderson East live er en åpenbaring. Forestill dere en urkraft som er en miks av Joe Cocker og Tom Waits med Mike Jaggers energi, oppvokst i de dypeste sørstatene og backet av et ungt, urgroovy Southern Soul-band, pumpe ut låter som alle lyder som tidløse klassikere! Det er uimotståelig og helt fantastisk.

Det ferske, og Dave Cobb-produserte, albumet «Encore» kom i januar i år. Nå kommer en av vår tids sterkeste og mest genuine artister med sitt overjordiske band til Norge!

Anderson East spiller på følgende steder i sommer:

2018-06-08 Kägelbanan, STOCKHOLM
2018-06-09 Hwitan, Falkenberg
2018-06-12 Pustervik, Göteborg
2018-06-13 Rockefeller, Oslo
2018-06-14 Bergenfest, Bergen

Anderson East er født i Athens, Alabama i 1988. Allerede som barn av det klart at Anderson skulle drive med musikk. Til tross for at han er oppvokst i et religiøst hjem der det for det meste ble spilt gospel på stereoanlegget, oppdaget Anderson tidlig pop og rock. Den unge Anderson fant også fram til gitaren og begynte å lage egen musikk. Han startet bandet The Deputies med vennene sine i Athens, og som 20 åring var han artist på heltid. Men det var først når Dave Cobb fikk høre om Anderson at det begynte å ta av. Dave Cobb inviterte Anderson i studioet sitt i Nashville. I den tiden gikk Anderson gjennom en transformasjonprosess som sannsynligvis bare Cobb klarer å skape med sine artister. Det førte Anderson tilbake til Alabama og sine røtter, og til å utforske musikkskatten som springer ut av Muscle Shoals og Fame Studios. Dave Cobb hentet fram det inderligste og sjelfulle i Anderson.

Å oppleve stjerneskuddet Anderson East live er en åpenbaring. Se for deg en blanding av av Joe Cocker og Tom Waits med Mike Jaggers energi, oppvokst i de dypeste sørstatene og backet av et ungt, groovy Southern Soul-band.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy