Country4you
Bluegrass Country Norge

Anne Hvidsten – My Favourite song

Endelig er den norske artisten og låtskriveren Anne Hvidsten tilbake med sitt tredje album ”My favourite song”.

Anne Hvidsten gjorde stor suksess med debutalbumet ”Need to Know” (2004). Singlene ”Disconnection” og ”Need to Know” var to av de mest spilte låtene på norsk radio. Albumet ble også utgitt i Sverige og Danmark.

Siden første album har Anne Hvidsten deltatt i Melodi Grand Prix (2008), gitt ut albumet ”The Bubble Burst” (2009) med singelen ”Dreams” som radiofavoritt, laget låten ”Heim til Austrheim” – en hyllest til hjemstedet hennes, og har i tillegg til å ha gjort en stor rekke konsertopptredener.

Nå satser hun for fullt igjen på musikk med en ny bluegrassinspirert pop-plate. Artisten byr på en kontrastfylt reise i tekster og musikalitet – og med en av Norges vakreste stemmer fremfører Anne Hvidsten sine låter med ærlighet og dybde.

Albumet er sterkt inspirert av mannens innsats i Afghanistan og i noen av låtene kan man kjenne den intense følelsen av savn og redsel. I andre låter byr Hvidsten på mer muntre og kjærlighetsfylte låter. Til sammen et vakkert og meningsfylt album som fortjener å bli hørt!

Første smakebit fra albumet er tittellåten og duetten ”My favourite song”. Med seg på duetten har hun Ole Reinert Berg-Olsen(sangeren fra ORBO & The Longshots som har vunnet en spellemanpris i 2008).

Hør ”My favourite song” her:

Albumet ”My favourite song” kommer i salg fra 21. september 2012.

Kanskje vil du også lese:

«Wrecking Ball»

Boredandre

Bluegrass-album fra Alan Jackson

Redaksjonen

Nickel Creek reunion

Boredandre
Laster...